-
Ne
Ne neviděla, ale určitě bych ho chtěla vidět strašně moc!! *14* *14* *14* -
SusieSNUGGLING
Ahojky chtěla sem se zeptat už někdo z vás viděl Enrigua živě? *4* -
JAK TO
Jak to, že Enrique vypadl!!!!! On je nejlepší!!!!!! *14* -
BAHU.CZ
Ahoj lidičky, moc bych Vás chtěla poprosit, jestli by jste se nezaregistrovali na server www.bahu.cz!!! Je to fakt dobrá komunikační stránka, kde si můžete hledat přátele v celém světě... já jsem tam asi tak měsíc. Potřebuju nějaký fanoušky do klubu, který jsem zde založila, samozřejmě se týká Enriho a můžete si ho tam dát i jako talent!!! Tak se prosím přihlašujte!!! Mě si tam můžete najít pod přezdívkou gigi14!!! Tak zatim *14* *3* *14* -
Enri
Tak co kdo myslíte že to vyhryje doufám ,že Enri *15* -
Enri
Lidičky prosím hlasujte pro Enriho na www.srandablocek.blok.cz zatím vede Avril Lavigne nenecháme ji přece vyhrát ne tak prosím hlasujte hlasujte *3* *4* *3* -
Enrique
hojky všichni...plosim hlasujte pro Enriho na www.srandablocek.blog.cz, už je tam 3. kolo *1* -
hlasujte
Ahojky lidičky Enri postoupil do třetího kola tak prosím prosím hlasujte Enri to musí vyhrát *1* *3* *4* *3* -
hlasy
Lidičky prosim hlasujte, vždyť je to tam úplně vyrovnaný, Enri prostě musí vyhrát!!!
já už jsem hlasovala 2x a víckrát nemůžu, takže Vás opravdu mocinky plosíííím hlasujte i za mě!!! *14* *14* *3* -
Re: Enrique
Jo jasně, vyhraje to , musí vyhrát... je to ten nej... *14*chlap na světě!!! *14* -
Re: Enrique
Jjo já jsem taky ráda že vede to musí vyhrát Enri je neeeeeeeeeeej. *14* *3* *3* *4* *1* -
Enrique
supr zatím Enri vede...to určo vyhraje *14* *14* *1* -
prosba o adresu
ahoj gigi prosímtě můžeš mi poslat taky tu adresu dík moc.
holky jinak je to ten nejlepší zpěvák ze všech *3* -
Re: Re: Re: soutěž
on to musí vyhrát -
Re: Re: soutěž
To je super že hlasujete jen tak dál a Enri to vyhraje *3* *1* *3* *4* -
Re: soutěž
Já už jsem taky hlásla!!! *14* -
Re: Re: soutěž
ja už taky hlasovala Enri musí vyhrát *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: soutěž
Děkuji -
Re: Re: Re: Re: Re: soutěž
tak to je super vědět...vítej mezi náma *14* *4* -
Re: soutěž
Už jsem hlasovala *4* holky hlasujte protože zatím vede Ashley Tisdale!!!