-
Enriho narozky
Já přeju Enrimu všechno nejlepší k jeho 33 narozeninám a ať vydá ještě hooooooooooodně cd. *3* *4* *3* -
Re: Narozeniny
to teda jo ale jak? -
Narozeniny
Dneska má enrique narozeniny tak to musíme všichni oslavit -
Re: Re: Re: Enrique
mohla bys mi taky poslat tu adresu na můj e-mail wygrysova.p@seznam.cz -
Narozky
No tak dneska má ten náš Enri narozky zase o rok starší ale mu to sluší i tak tak všechno nejlepší -
Re: Re: Enrique
Ahok Gigi prosímtě poslalas bys mi taky jeho adresu na mail www.andrea.o@volny.cz předem děkuji *3* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Omluva
ale bude to strašné.no a neumím si představit Enriho jako šedesátileteho dědka -
Re: Re: Enrique
Jestli ji chceš poslat tak se mi ozvi na ICQ!!! *4* -
Re: Enrique
Já mám jenom adresu a myslím, že by mohla být i správná, protože je to v Miami... *7*Co, chceš mu poslat vzkaz, aby ti napsal autogram??? Já už o tom přemýšlím fakt dost dlouhou dobu...a začíná se mi to líbit, myslím že tenhle plán uskutečním, akorát budu muset požádat mou angličtinářku, aby mi trošku poradila s tím textem!!! *14* *3* *15* -
Re: Re: Re: Re: Omluva
ten den bude pro mě hodně těžkej až si řeknou ano ale zas to holky musíme brát tak, že Enri bude šťastnej!!!!! A to chceme ne??? I když my asi budem trpět ale milovat ho nepřestanu!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Omluva
hm to je pravda bohužel kdyby s tím alespon počkal nemusal by si ji hned brát *9* -
Re: Re: Re: Omluva
Díky Peťa6 *4* -
Re: Re: Omluva
myslela jsem to tak, že anna je lepší než Paris.ta jenom paří, chlastá, fetuje.Zdědila Miliony a to je vše. Anna aspoň hrála tennis. Mě se taky moc nelíbí, že si ji bere ale kdyby ji neměl rád tak se s ní neožení ne?? -
Enrique
lidi teda já taky doufám že se nikdy neožení s tou krávou Annou.....jak se mu může líbit taková vyzáblina *5* *5* ....ju a málem bych zapomněla,nemáte někdo nějaký kontakt na Enriho?? *14* *14* -
enrique nej
jako když se enrique někomu nelíbí tak at si dá voraz,nemusí chodit na tyhle stránky *5* *5* -
Enrique válí
jako nepřej si mě ,Enrique je nej,aby ste věděli. lidi. -
Re: Narozeniny
ale jenu to bude slušet i ve 40ti letech *14* -
Kontakt
nemá někdo náhodou e-mail nebo nějaký jiný kontakt na Enriqueho -
Narozeniny
už zachvíli má enrique narozeniny *3* *3* *3* -
Re: Re: Omluva
No kja si taky myslím to samé co kapitolka