-
Nej nej nej
Vím že už se opakuju ale Enya je prostě nej *4* *3* -
Nejlepší zpěvačka světa
Bohužel lidičky, až teď nedávno jsem zjistila, že zrovna tahle zpěvačka je pro mě to pravé ořechové. Tak je mi líto, že mám jen jedno její CD a chci se zeptat jestli někdo nevíte, kde by se dalo sehnat nějaké její starší CD. Byla vděčná za jakékoliv informace. Děkuji předem. -
Re:
fuj, tento článek bych hodnotil -800000 *16* -
enya
jo jo enya upe suprová a asi nejlepší zpěvačka na celým světě je thak depresivní až se toho začínám bát !!!! *1* *1* -
enya
enya je fakt super ráda poslouchám její hudbu vždy mě uklidnuje je prostě nejlepší '''!!!upe jí zbožnujuu a asi jí i miluju!!!! *3* *3* *15* -
Enya
Já pro Enyu i dýchám :) ještě se mi nestalo, že by se mi nějaká její písnička nelíbila. Ale nejradši mám asi Someone said goodbye... potom The River Sings a nakonec May It Be =) Miluju Enyu! Mám od ní čtyři CD a nejvíc se mi líbí A day without rain... *14* -
super!!
Enya je moooc dobrááá nejradši od ní mám písen may it be!!! ta je krááásnáá!!! -
Enya
*14* Ahojki Enya je naprosto luxusni hudbicka.. posloucham ji vetsinou kdyz si potrebuju vycistit hlavu a citim se nejak smutne.Myslim si ze v jejich skladbach je jiste kouzlo ktere vas na prvni poslechnuti ocaruje a at se vam libi nebo ne stejne jeji melodii porad slysite v hlave.Ani Pan prstenu by nebyl tak skvely a uspesny kdyby tam nebyla skladba od Enyi.Podle me je nejhezci pisnicka I WANT TOMORROW.....I *14* ENYA -
Znate to nekdo
Ahoj, znate nekdo nazev tohoto songu od Enya?
viz odkaz:
http://www.youtube.com/watch?v= 0KNaGymlVAo -
sztu
fakt dobrý *3* -
Enya
Písničky od Enyy mám fakt ráda *4* *3* -
Re: úžasný!!!!!!!!!!
s tím bych s tebou suohlasilže je enya nej. a že ta hudba je taková uklidňující a pohodová *4* -
enya
enya je super,ty jeji pisnicky by mel poslouchat clovek,ktery se potrebuje vybrecet...podle pisnicek enyy jsem si vyobrazila jeji povaju,ale zajimalo by me jaka je opravdu jeji povaha,jestli se podobna te me *4* -
ENYA
Tahle hudba je mocinky super i když si většina lidí co znám myslí že je o blbost! Přitom je to taká mrtě hudba!!! Já to upně Lovuju!!!..... :D:D:D:D:D:D:D:D *14* *14* *14* *14* *14* -
Enya je skvělá
Jsem člověk, který má rád skoro každou poslouchatelnou hudbu. Ale opravdu ze všech nejvíc jsem si zamilovala veškeré skladby Eny.
Zabývám se vším možným - masážemi, jógou, relaxačním cvičením a hlavně bylinkami a reflexními masážemi. Podle svých zkušeností můžu prohlásit zcela otevřeně, že mužům i ženám, se kterými jsem se setkala a kteří na masáže ke mně chodí, většinou vyhovuje právě tato zcela relaxační hudby. Tím, že většině textům nerozumím a ani většina z návštěvníků, je ideální na nevázaný poslech a skoro všichni jsou při této hudbě naprosto uvolnění a odpoutávají díky této muzice svou pozornost od všedních starostí.
Já sama mám takových zkušeností mnoho díky mnoha operacím, které jsem musela podstoupit. Když jsem byla v té největší beznaději a musela jsem se smířit s velice nemilými následky lékařských zákroků, nevtíravé písně Eny mi vždy pomohly k tomu, abych opět dostala chuť do života. Musela jsem příkladně ležet 14 dnů v sádrovém lůžku po operaci kolen a to bez hnutí. Asi si dovedete představit, jak to bylo nepříjemné a bolestivé. Díky této zpěvačce, která se mi vloudila do srdce a do podvědomí, naučila jsem se snášet lépe i bolest a další utrpení s tím spojená. Mezi jinými jsou její písně jak probouzející, tak i konejšivé a "spací", při kterých melodie a zpěv vnímám, ale vše ostatní jako by neexistovalo.
Co říct ještě víc? Snad jen to, že taková úžasná zpěvačka s nádherným a evokujícím hlasem, je jen jediná na světě a těžko ji kdokoliv překoná v kvalitě. Enya je prostě skvělá. Díky, že je mezi námi a žije v době, která jejím písním přeje. Děkuji ti, Enyo, za to že jsi a že rozdáváš svůj dar všem, kteří jej jsou schopni poslouchat a slyšet v něm krásu ve kterou doufají jako já. -
úžasný!!!!!!!!!!
řeknu vám je toto nejlepší co sem kdy slyšel!!! nenávidim všechny kromně ENYI je to ta nejlepší zpěvačka když jste naštvaní a pustíte si jí je to jako by ste jse znovu zrodili je to prostě života budič MILUJU TĚ ENYO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! -
novy CD
achoyte chtela sem se zeptat,esi nekdo nevite esi nevydala Enya nejaky novy CD?a esi jo,jak se menuje...dekujiii *3* -
Re: žůžo
Súhlasím s Tebou. Nejaké hudobné vystúpenie, kde by Enya prezentovala svoje inštrumentálky by boli fakt super, prípadne nejaké skladby s jemnými vokálmi napr. Boadicea, A Day without Rain, Watermark, River, To Go Beyond a podobne. Ale piesne ako Caribbean Blue, Anywhere Is, Only If, On My Way Home aú na živo nezaspievateľné, snáď jedine s dopravodným zborom vokalistiek a to by už asi nebolo ono. Možnosť prezentovať vokály na živom koncerte s playbacku je asi takisto o ničom. Aspoň keby tých štúdiových albumov bolo viac a nie raz za 4 roky... -
Re: super zpěvačka
Fungujeme podobne. *3* Pieseň Anywhere Is je moja TOP *4*, rovnako ako celý album The Memory Of Trees. -
Re: Kde koncertuje
Zdravím Pípa. Enya je speváčka, ktorá nekoncertuje. Niekedy v 90-tych rokoch mala nejaké živé vystúpenie v rámci istého programu stanice BBC a ako sa sama vyjadrila, bolo to zaujímavé a aj keď do budúcnosti nevylučuje aj živé koncerty zatiaľ o tom neuvažuje. A ešte raz spievala osobne naživo pre zosnulého pápeža Jana Pavla II + nejaké sporadické vystúpenia v rámci vydania nových CD nosičov. Platonicky milujem túto speváčku, ale úprime ...neviem si ju predstaviť zaspievať niektoré skladby naživo napr. Anywhere Is, MAy It Be, Caribbean Blue a pod. Veľmi náročné skladby.