-
žůžo
*14* *15* je to fakt uzasna zpevacka a rad ji posloucham kazdy den, nejradsi vecer, kdyz mam klid a cas *3* . nelepsi songy, ktere se mi od ni libi sou CARIBBEAN BLUE, ORINOCO FLOW, ANYWHERE IS, THE RIVER!!!, NOW WE ARE FREE *4* *5* rad bych ji potkal, skoda ze nema zadny koncert nebo hudebni vystoupeni na kery bych si rad zasel. *4* *14* -
super zpěvačka
Enya je super zpevacka u ni se vzdy uvolnim *3* .Nejradeji mam songy Caribbean Blee, Book of Days, Anywhere Is. -
Kde koncertuje
Enyu a její zpěv miluji od jejich začátků. Nádherně zabarvený hlas je pro mně tím pravým oddechem když se zaposlouchám do jejich písní. Koncertu v České republice se už asi nedočkám. Neví někdo kde bych našel stránku s jejím programem koncertů. Nemám pochyb o tom, že kdyby vystupovala u nás, slušně by zaplnila Sazka Arenu. -
elfka
Enya mi opravdu připomíná elfku nebo jiného elementála. Má kouzelný hlas a krásné texty. Prostě je very, very good *4* -
kočka
Enya, nejen mysticky spívá svým příjemným hlasem, ale je i krásná žena, má nádherný a hluboký oči, souměrný obličej,a pěknou postavu *3* -
Ocean waltz
Genialna spevacka. Vzdy, ked si pustim jej hudbu, sa vnutorne upokojim, oddychnem. Robi fantasticku hudbu. Mam skoro celu jej diskografiu. -
souhlas Nicky Ryan opravdu není manžel Enyi ale její textařky...chybička se vloudila *4*
-
chyba!!!
buď jsem blbý, nebo máte chybu! Enya nemá manžela! a už vůbec ne Nickyho Ryana" Nicky je manžel od Romy Ryan - textařky, která píše pro Enyu. jinak enya je nejlepší zpěvačka, kterou znám. má skvělé písničky. -
Enya je opravdu paní zpěvačka, dřív jsem se divila, proč nepořádá žádné koncerty a mrzí mně to do teď, ale už asi vím proč...ono jí to podle mně prostě nejde...nedávno jsem viděla nahrávku, kde Enya živě vystupovala v jendé show a zpívala tam may it be no a ty výšky tam zpívala úplně potichounku a falešně...ale to nebvadí i tak ji mám hrozně ráda *5*
-
goooooooooooooooooooooood *5*
-
super
jak se jmenuje ta písnička z listopadové romance a kde ji stáhnu?super -
Moc moc dobra
Eny jsi moc a moc dobra v pusnickah ty tvoje miluju ale mam jen 3 CD *3* *14* jses ta nejlepsi spevacka kterou znam a ses este k tomu hezka jsem tvoje fanynka *3* *1* tak mi prosimte napis papa martinka *14* -
Enya je u mě hvězda.Má tak krásný hlas,ÚŽASNÝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!§§§ *14* *3* *1* *1* *3*
-
Amarantine...
-
hgfgg
Jak se jmenuje nové album od Enya.?prosím -
Nebe
Hudba přímo z oblaků -
Superrr
Je úplně superrrr!!!! -
PROSIM!!!!!!!!!!!
Řekněte mi někdo jak se jmenuje písnička, kterou Enya nazpívala k filmu ''Listopadová romance''..???....Pls je to životně důležitý:-(....předem děkuji všem kdo se mi pokusí odpovědět:-)!!! -
Pozdravujem vsetkych
Enyu zbožnujem je to fakt vybornňa spevacka.Ma ohromny hlas. -
drobná oprava :o)
Nicky Ryan není manželem Enyi, ale její textařky.