-
New album of Enya
Jak jsem zrovna brouzdal na stránkách Enya.com,tak má Enya vydat nový album,zhruba toho 23.Listopadu.Ale abych pravdu řek,tak se na to album těším(hlavně písničky,pochopitelně).(možná asi o tom album,někteří asi ví!?) *4* *4* -
-
Re: New album of Enya
Jo, jo někteří už něm ví a mají ho doma. Např já. Bezva, nejlepší. *3* *4* *1* -
-
Re: Re: New album of Enya
Tak to joo,tak pak joo,to se zase já těším,až ho taky budu mít.Doufám že v budoucnu zas vydá nějaké další album *3* *1*
-
-
Re: New album of Enya
Ale co jsem koukal,tak to nové album bude obsahovat písníčky z těch starších alb *4*
-
-
------
Vše nej v další tvorbě! Všechny písničky jsou super, na uklidnění. *1* Hodně štěstí. -
Vše nej
Přeji vše nejlepší, Enyo! ;) ;) ;) -
Enya
Ona je suprová,vždycky když mam depku,nebo jen tak si chci hodit veget,tak si ji pustim.....best písničky Caribbean Blue,Book of Days,Only Time. *3* *4* -
-
Re: Enya
lepší spěvačku než je enya v těhle druzích písní,neznám,a ani není,ta je prostě ůžasná,a ty písničky,to je lahoda........... *3* *4* *14* *4* -
-
Re: Re: Enya
já prostě žiju enjou!!!!!!!!!!
-
-
-
SUPER
nedavno jsemo bjila fakt krásnou písničku amararntine,je fakt boží pak jsemslyšela další umí krásně zpívát! *15* *14* -
Nej nej nej
Vím že už se opakuju ale Enya je prostě nej *4* *3* -
Nejlepší zpěvačka světa
Bohužel lidičky, až teď nedávno jsem zjistila, že zrovna tahle zpěvačka je pro mě to pravé ořechové. Tak je mi líto, že mám jen jedno její CD a chci se zeptat jestli někdo nevíte, kde by se dalo sehnat nějaké její starší CD. Byla vděčná za jakékoliv informace. Děkuji předem. -
-
Re: Nejlepší zpěvačka světa
http://www.recordstore.co.uk/enya/h ome.jsp?Category=cd_albums -
-
Re: Re: Nejlepší zpěvačka světa
Děkuji za informaci. -
-
Re: Re: Re: Nejlepší zpěvačka světa
Evecka .. neviem odkiaľ si, ale určite všetky CD albumy od Enyi kúpiš aj v Prahe ak vystúpiš na zastávke metra Mústek tak pri východe z metra je jeden fantastický obchod s hudobninami (BL Music).... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Nejlepší zpěvačka světa
Děkuji za dobrý tip. *3*
-
-
-
-
-
enya
jo jo enya upe suprová a asi nejlepší zpěvačka na celým světě je thak depresivní až se toho začínám bát !!!! *1* *1* -
enya
enya je fakt super ráda poslouchám její hudbu vždy mě uklidnuje je prostě nejlepší '''!!!upe jí zbožnujuu a asi jí i miluju!!!! *3* *3* *15* -
-
Re: enya
enya a m.oldfield.do toho era a vangelis to by byla show jako muzikant to muzu potvrdit.zdar vsichni mystici
-
-
Enya
Já pro Enyu i dýchám :) ještě se mi nestalo, že by se mi nějaká její písnička nelíbila. Ale nejradši mám asi Someone said goodbye... potom The River Sings a nakonec May It Be =) Miluju Enyu! Mám od ní čtyři CD a nejvíc se mi líbí A day without rain... *14* -
-
Re: Enya
uklidnující,něžná,je moje nemilejší zpěvačka,sluníčko.
-