Přejít na výpis diskuzí

Enya

OSOBNOST 31.12.2006 
95 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • žůžo

*14* *15* je to fakt uzasna zpevacka a rad ji posloucham kazdy den, nejradsi vecer, kdyz mam klid a cas *3* . nelepsi songy, ktere se mi od ni libi sou CARIBBEAN BLUE, ORINOCO FLOW, ANYWHERE IS, THE RIVER!!!, NOW WE ARE FREE *4* *5* rad bych ji potkal, skoda ze nema zadny koncert nebo hudebni vystoupeni na kery bych si rad zasel. *4* *14*
    • Re: žůžo

Súhlasím s Tebou. Nejaké hudobné vystúpenie, kde by Enya prezentovala svoje inštrumentálky by boli fakt super, prípadne nejaké skladby s jemnými vokálmi napr. Boadicea, A Day without Rain, Watermark, River, To Go Beyond a podobne. Ale piesne ako Caribbean Blue, Anywhere Is, Only If, On My Way Home aú na živo nezaspievateľné, snáď jedine s dopravodným zborom vokalistiek a to by už asi nebolo ono. Možnosť prezentovať vokály na živom koncerte s playbacku je asi takisto o ničom. Aspoň keby tých štúdiových albumov bolo viac a nie raz za 4 roky...
  • super zpěvačka

Enya je super zpevacka u ni se vzdy uvolnim *3* .Nejradeji mam songy Caribbean Blee, Book of Days, Anywhere Is.
    • Re: super zpěvačka

Fungujeme podobne. *3* Pieseň Anywhere Is je moja TOP *4*, rovnako ako celý album The Memory Of Trees.
  • Kde koncertuje

Enyu a její zpěv miluji od jejich začátků. Nádherně zabarvený hlas je pro mně tím pravým oddechem když se zaposlouchám do jejich písní. Koncertu v České republice se už asi nedočkám. Neví někdo kde bych našel stránku s jejím programem koncertů. Nemám pochyb o tom, že kdyby vystupovala u nás, slušně by zaplnila Sazka Arenu.
    • Re: Kde koncertuje

Zdravím Pípa. Enya je speváčka, ktorá nekoncertuje. Niekedy v 90-tych rokoch mala nejaké živé vystúpenie v rámci istého programu stanice BBC a ako sa sama vyjadrila, bolo to zaujímavé a aj keď do budúcnosti nevylučuje aj živé koncerty zatiaľ o tom neuvažuje. A ešte raz spievala osobne naživo pre zosnulého pápeža Jana Pavla II + nejaké sporadické vystúpenia v rámci vydania nových CD nosičov. Platonicky milujem túto speváčku, ale úprime ...neviem si ju predstaviť zaspievať niektoré skladby naživo napr. Anywhere Is, MAy It Be, Caribbean Blue a pod. Veľmi náročné skladby.
      • Re: Re: Kde koncertuje

Miluji jeji hudbu nadevšechny jiné a Viděla jsem video na youtube kde zpívala naživo na world music award a zpívala may it be ... upřímě, byla nervozní a třepal se jí hlas ale i tak sklidila obrovský potlesk jak jinak *5*
        • Je to skvělá zpěvačka. Musím však zklamat,momentálně není moje nej. Napsala jsem to sem kvůli názvu World Music Awards z filmu Alvin a Chipmunkové 3. Jsou tak roztomilí a nejlepší jsou písně od Chipettek Hot n cold,Single ladies,Put your records on. A taky nej písničky,které Chipettky zpívají s Chipmunky:Bad romance,We are family a Born this way,aint to... Nevím ten název. Jinak mám ráda Olympic,Dádu Patrasovou a už nevím, Enya je suppeeeeeeeer,líbí se mi Anywhere Is,On my Way Home a jiné,mám období na zpěváky,kteří jsou chvilku pro mě nej. Teď jsou to Chipmunkové. Ale Enya je fakt super! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • elfka

Enya mi opravdu připomíná elfku nebo jiného elementála. Má kouzelný hlas a krásné texty. Prostě je very, very good *4*
  • kočka

Enya, nejen mysticky spívá svým příjemným hlasem, ale je i krásná žena, má nádherný a hluboký oči, souměrný obličej,a pěknou postavu *3*
  • Ocean waltz

Genialna spevacka. Vzdy, ked si pustim jej hudbu, sa vnutorne upokojim, oddychnem. Robi fantasticku hudbu. Mam skoro celu jej diskografiu.
  • souhlas Nicky Ryan opravdu není manžel Enyi ale její textařky...chybička se vloudila *4*
  • chyba!!!

buď jsem blbý, nebo máte chybu! Enya nemá manžela! a už vůbec ne Nickyho Ryana" Nicky je manžel od Romy Ryan - textařky, která píše pro Enyu. jinak enya je nejlepší zpěvačka, kterou znám. má skvělé písničky.
  • Enya je opravdu paní zpěvačka, dřív jsem se divila, proč nepořádá žádné koncerty a mrzí mně to do teď, ale už asi vím proč...ono jí to podle mně prostě nejde...nedávno jsem viděla nahrávku, kde Enya živě vystupovala v jendé show a zpívala tam may it be no a ty výšky tam zpívala úplně potichounku a falešně...ale to nebvadí i tak ji mám hrozně ráda *5*
    • Re:

fuj, tento článek bych hodnotil -800000 *16*
  • goooooooooooooooooooooood *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit