-
Katka je daleko lepší.Dejte ji prosím do rukou scénář aby stále nespínala ruce jako v kostele.Sleduji poštu každý týden jak českou tak i slovenskou.Slovenská je dík Katce daleko lepší.Chce to nového moderátora.
-
-
ja si take myslim.uz se na ni nede divat .
-
-
Zajímalo by mě zda by se živila prací jako zdravotní sestra,ale to nehrozí nebot matka byla mluvčí charty,otec Ornest,takže živit se prací ve špitále nebo v ordinaci je těžší a hlavně za málo peněz. Co na no kdo obdivuje??
-
-
-
Sympatizantka
Pani Ester, prajem všetko naj... k Vašim dnešným narodeninám. Sledujem aj momentálne teraz Poštu pre Teba, ako aj každú stredu. Veľmi rada sa zaujímam o osudy ľudí. Ste super a veľmi sa mi páči Vaša komunikácia s ľuďmi. Ďakujem za pekný večer, ktorý trávim každý týždeň s Vami a Vašimi hosťami. *8* -
Milá paní Ester,dívám se na Poštu pro tebe,ale Vaš komentáře a rozhovory se podobají spíše vyzvídání než citlivému přístupu.Mám z Vašeho vystoupení vždy dojem,že více mluvíte za lidi,neustále je provokujete k bulvární výpovědím.Vaše vystoupení je neprofesionální oproti Slovenské televizi.Lidé přicházejí hledat své blízké a ne se nechávat citově vydírat pro Vaše potěšení.Vaše slovní přestřelky s pošťákem jsou rovněž na úrovni pavlače.Zkuste se zamyslet nad tím,že byste byla Vy na místě těch,kteří někoho hledají.Názor,který Vám sděluji slyším často od ostatních diváků.
-
prosim tuto uz vymenit za nekoho prijemnejsiho a .porad se divi a kouli ocima jako alenka v risi divu.porad uz neni to co byvalo.katka je trochu lepsi ale take nic moc.uz je okoukana a nezazivna.prosim zkuste zmenu mame dost peknych moderatorek ktere by to zvladli lepe.
-
-
Dano,
chtěl bych Vás vidět,ukažte Vaší fotku,tedy obličej! Jiří *4* *4* *4*
-
-
Všechno nejlepší a hlavně zdraví jí i jejím dětem! *3*
-
Paní Ester, vadí mi, že z pořadu Pošta, děláte smuteční obřad. Rovněž Vaše otázky, grimasy, pauzy...,jsou neprofesionální. Ti lidé, přišli do pořadu, aby se na něco - někoho těšili. Místo aby jste je rozveselila, tak je uvádíte do neblahých vzpomínek...Na Slovensku, tento pořad moderuje Katka. Výborná úroveň - ve všem. Z té si vemte příklad. *16* *16* *16*
-
Milá Ester !
Všechno nejlepší k Vašemu svátku!!! fanda Jiří z NJ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Přání
Milá paní Ester,pravidelně sleduji Poštu pro tebe.Jelikož jsem z Prahy,moc ráda bych se zůčastnila nějakého natáčení,prosím zdělte mi zda je to možné.Předem moc moc děkuji a přeji hezký pohodový den. *15* -
čááu
tak ester,hodně zdraví *1* -
Libis
Dobrý den Pani Ester já vám přeji všechno nejlepší k vaším narozeninám,hodně zdravíčka.Liba