-
Gratulace k miminku!
Gratuluju z celeho srdce! Mne to ceka v ramci 14 dni a mam to v obracenem garde - 2 slecny uz mame (9a6) a do tretice bude kluk:-). Myslela jsem na Vas, ze mame si podobny termin, velmi Vam fandim, delate peknou praci. My zijeme v Bratislave, ale Praha je moje srdcovka - chodila jsem tam na VS. Preji Vam mnoho stesti a zdravi v zivote! Marta -
Je mi líto,co se stalo,ale ty košiláče ,jste tam zvát neměli.Sami ,těch hříchů mají dost a ještě vlezou kde můžou.Mám snimi taky špatný zkušenosti,když zemřel švagr ,tak teprve při obřadu jsme si všimli ,že tam dali kříž,aniž ,by se sestrou o tom mluvili.Vlezou ,kde se dá.Z kasáren vyhodili ,politruci a za dveřmi už stáli oni. Tam oni taky nepatří.Mám s vámi soucit. Libuše
-
-
Ester je strašně podobná své babičce, herečce Jarmile Smejkalové, jako by jí z oka vypadla.
-
Vše nejlepší k Vaším narozeninám,milá Ester ! fanda Jiří *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Dobrý večer Ester,všechno nejlepší k svátku,hodně štěstí,zdraví a spokojenosti a také Vám přeji štˇastné a veselé vánoce celé Vaší rodině a hlavně budˇte všichni zdraví.Moc se ráda na Vás dívám,když uvádíte Poštu pro Tebe.To Vám přeje vaše fanynka.
-
Dobrý večer Ester,všechno nejlepší k svátku,hodně štěstí,zdraví a spokojenosti a také Vám přeji štˇastné a veselé vánoce celé Vaší rodině a hlavně budˇte všichni zdraví.Moc se ráda na Vás dívám,když uvádíte Poštu pro Tebe.To Vám přeje vaše fanynka.
-
Všem kladné hodnotícím divákům doporučuji zhlédnout slovenskou Poštu pro tebe a změníte svůj názor na Ester Janečkovou.Martin Kavan v roli poštovního doručovatele Ondřeje, je to herec který vnáší do pořadu svým šarmem příjemnou atmosféru středečního večera.Ester se pouze veze s Ondřejem.
-
Ester k jej narodeninam vsetko najlepsie,hlavne zdravie nielen jej ale pre celu rodinu...to,co tu pisete,ze slovenska "posta" je lepsia,ako ta ceska,je vec nazoru...u nas zase skoro kazdy,/koho poznam/ ma rad cesku "postu" a je im ovela ovela viac sympatickejsia Ester,ako nasa Katka...ta ma niekedy vela zbytocnych a hlupych otazok a pripomienok...ale ako pisem,je to vec nazoru...
-
jako dítě jsem poznal Frojndovi. Bydleli jsme v Ústí nad Labem v Předlicích přímo v areálu podniku tehdy Vlnola. Pan Frojnd (nevím jestli to píši správně) byl Švýcar a pracoval jako ředitel uvedené firmy od roku 1945 do roku asi 1948, kdy byl komunisty zatčen a umístěn do Jáchymova kde byl umučen. Jeho paní v tu dobu byla v domácnosti a pěstovala kokršpaniely, se kterými jsem vyrostl. Hledám někoho z příbuzných nebo pozůstalých této rodiny.
Pavel Šťásek tel:604 451 551
Domov důchodců
Bartoňova 903
547 01 Náchod
-
Dobrý večer paní Janečková. velice si Vás vážím a obdivuji.z negativních ohlasů si naprosto nic nedělejte,jsou to většinou životní ztroskotanci ,kteří si chodí pravidelně vylepšovat své ego na anonymní diskuse.a všimněte si,vždy jdou proti rozumnému názoru, chtějí jaksi úchylně ohromit.
vyjádření p.Halíka vám může být dostatečnou satisfakcí.myslím že při Vás stojí všichni rozumní lidé v této republice.přeji hodně štěstí a nebojte se,bude líp.