-
Narozky
Ester přeji vše néj k narozeninám, hodně štěstí, zdraví, lásky a rodinné spokojenosti *4* *4* .
Také Vám přeji ať se Vám narodí zdravé a krásné miminko - holčička *3* *4* . -
Ester je velmi příjemná osůbka, osobně jsem se s ní setkal. Nepovyšuje se, je velmi komunikativní a také se mi líbí,že se baví se všemi jako soběrovnými :-) *5*
-
Ráda bych ji někdy viděla ve StarDance...aneb když hvězdy tančí.
-
-
Jsem velmi mile překvapen,díval jsem se na sama doma a paní ester změnila svůj image a velmi ji to sluší Zdenda
-
-
Esterko jen budu opakovat - moc příjemná , je vidět že máte velké srdíčko.Jste krásná a vždy vám to moc sluší. Jen si myslím´, že jste měla zůstat u krátkého účesu- když jstw to měla vzadu vystříhané mašinkou. Byla jste více sexy.
Petra -
Nevím, jak můžete hodnotit která modarátorka je lepší. Hodně záleží na příběhu. Obě Ester i Katka se snaží a výkony jsou rovnocené.
-
ahoj
Ahoj Ester.
Snad nebude vadit že se mezi tvoje fandy zařadím i já *3* .
Trošku jsem se nudil,tak jsem při surfování na netu narazil na tvůj fanklub,proto jsem se rozhodl přidat příspěvek,abych to tu trošku "rozmnožil"...to ale nemění nic na faktu,že si vážím co a jak to děláš.
Přeji ti mnoho úspěchů a brzy nashle.
Martin -
e.j.
ej. trochu supr dama fandim ji.ale jinak Katarína Brychtova
AJ Ján Gordulič.....................jsou supr11111111111111
www.google.com. tam najde te Katarínu Brýchtovou- AJ Jána Gorduliča......... *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *7* *7* *14* *14* *14* VERI-NICK -
-
Re: e.j.
Katarína je daleko lepší než Ester, ta přivádí lidi ještě do větších rozpaků než jsou. Je to trapná tragédka, místo aby kolikrá lidem pomohla jak dál mluvit, tak na ně začne koukat tím jejím dramatickým pohledem a je jim ještě hůř. Katarína je taktní bystrá, má slovní zásobu a čiší z ní daleko větší zájem než z Ester, která používá snad tři věty jednoduché a s tím si vystačí. *1* *1* *1* *15* *13* -
-
Re: Re: e.j.
MIRKU MAŠ PRAVDU. KATARINU BRYCHTOVOU. ZBOŽNUJU ESTER JANEČKOVOU PUL NAPUL. PROTO JSEM K FOTKAM PŘIDALA ESTER S KATARINOU *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: e.j.
jo? ty bys tam neřekl/a nic *13*
-
-
-
miminko
Ester Janečková je znovu těhotná a miminko se narodí už brzy.Narozdíl od Esterčiných 2 synů,toto má být zřejmě holčička. *14* *5* -
-
Re: miminko
ne asi ufon !!!!! *3*
-
-
Blahopřeji
Milá Esterko, blahopřeji k narození Vaší dcerky Sáry.Přeji Vám oběma především zdraví,a pak Vám Esterko hodně,
hodně krásných zážitků s Vaší malou princeznou... a pohodu a štěstí celé Vaší rodině. -
přání
milá Esterko,
Gratuluji k Sárince,přeji vám zdravíčko a prostě vše krásné ve spokojené rodince *4*