-
..
no tak kdyz ji bylo jenom13 tak zas takova sebevedoma nebyla a darilo se ji to ale ted cim je slavnejsi tak je nafoukanejsi -
..
nic proti ewe ale pro me sou treba zase nejlepsi Escape The Fate , Nightwish , Rihanna a Blog 27 -
-
Re: ..
No fajn, tak si běž na jejich stránku a tam si je obdivuj, nikoho nezajímá co se ti líbí víc..já to taky všem necpu i když se mi líbí dost jinejch lidí...a jako srovnávat Ewu s Nightwish...jako..fakt úsměvný... *4* *7*
-
-
Ewulka NEJJJ!!!
Ewička je nejlepší zpěvačka všech dob jaká kdy mohla být. Na koncertech nás nikdy nesklamala a to už jsem byla na dvouch!! Prostě skutečnej nářez mnohem větší než takový jako třeba Tokio Hotel..Ať dou někam...Na Ewulimku nikdo nemá. Nejlepší písničky sou Měls měn vůbec rád a Ponorka při které to bezvadně rozjede ... Ti kteří maj na Ewču jinej názor ať dou někam stejně jenom závidí ,protože Ewa je narozdíl od nich někdo! Doufám, že Ewa nás bude bavit svými písničkami ještě víc jak 30 let a přeju jí aby to jednou dotáhla na zlatou Slavici ,protože na to opravdu má!! Je škoda ,že už nehraje se svojí starou kapelou..Ewi...Jen tak dál!! -
-
Re: Ewulka NEJJJ!!!
ja vod ni znam jnm dve a neni to zas takej odvaz .... zato miley & trace c. nebo cela jeji rodina (i connie talbot je lepsi nez vona a je ji 8 ...) -
Re: Ewulka NEJJJ!!!
Jn, nechápu proč jí ta kapela zdrhla, dyt bezní boudou NIC, ona je proslavila a vytáhla nahoru...
-
-
Filmografie
Filmografie přece znamená kde hrála Ewa Farna *5* hrála jenom v jednom pokud se tomu teda dá říkat ''hrála'' *1* -
-
Re: Filmografie
nojo, a proč je tam teda 12...na těch osobnostech je nějakej bordel.. *9*
-
-
Cóóóó????
Co má znamenat ta filmografie 12 ??? A proč jsou smazaný všechny novinky (nejen u Ewy - u všech osobností)...????? *7* -
Sprosťárny se mažou!!!
Píšu to sem znovu, asi po desáté a naposledy - všechny vulgární příspěvky se OKAMŽITĚ MAŽOU!!! Takže si ušetřete čas s vymýšlením rýmů apod... -
-
Re: Sprosťárny se mažou!!!
stebou souhlasim .ti jejich neslušné . vulgarni slova tu nemaj bej. same holky kté jsou tu elis5 k..a..t..u..s..h..ka. uraži.aj .ehh......wendy92 .ja knim nepatřim. oni. jsou už. tací. nemocni *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *9* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
-
-
ewa farna°°°°°°°°°°°°°°
EWA FARNA:::::°°°°°°°°°°°° -
-
Re: ewa farna°°°°°°°°°°°°°°
super diskusia :D
-
-
super ewa
ewa je pěkná super zpěvačka jsem fanda a poslouchám stejnou hudbu jako ona takže jsem spokojen že zpívá tak krásně tak ewičko at ti to vidrží *14* *14* *1* -
Boty Ewy Farne
Nemáte nekdo fotky bot Ewy Farne? Dík *3* -
Sleeping In My Car
No lidi abych řekla pravdu, tak myslím že fakt není na škodu když někdo zazpívá písen od někoho jinýho - ptž (nejen Ewa, to skoro všichni) to dycky zazpívají mnohem líp a zajímavěji než je ten originál. Podívejte se třeba jak Ewa zazpívala Sleeping in my car od Roxette. Ta písen se mi od nich nikdy nelíbila ale Ewa ji zazpívala skvěle a po svým a bylo to pro mě ůžasný.. *4* -
-
Re: Sleeping In My Car
To bolo niečo viac ako úžasné!!!!!!! *14* *14*
-