-
NEDELEJTE FRAJERY
nazdar! ja tady ty lidi nechapu! co je na tom ze posloucham(e) ewu????????? no tak se nam libi! vy nam to nemuzete zakazat tak se s tim do prcic smirte!! ty vase ubohy nadavky uz me vazne nemuzou urazit (pokud jsou sproste)!!! proste kdyz je nekdo pako tak s tim nikdo nic nenadela! no jo demence musi bejt *4* !!!!! a taky nechapu proc rikate ze ewu poslouchaj jen maly! je mi sice jedenact ale i starsim s muze libit! a navic jste trapny jak se tady vychloubate ze sem maly detsko! co je naom ze sem se narodila pozdejc, vam prece taky bylo 11 let! U.B.O.Ž.Á.C.I. *5* -
-
Re: NEDELEJTE FRAJERY
hale dejsi pohov mi nejsme ubožaci daris . ojo řeknu to tati jedne kamaradce lili 1982.................... tak jsi mně žadej ewička .............farna je super to nejsou ubohe navky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5* *5* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: NEDELEJTE FRAJERY
ty jsi nějaká zmatená,však Darís píše proti těm,co jí nadávají -
Re: Re: NEDELEJTE FRAJERY
ty sis asi muj komentar cely neprecetl protoze ona se mi libi! jak zpiva samozrejme! mam to tam napsany
-
-
-
hvězda
ewinkoo mojeee ti jsi upanky supinky a mocinenky mocky bych te chtěla za kamaratku protože by z tebe byla sranda. ti jsi mocinenky užasna a ja te mam ráda jako osobnost spevačka jsi nejlepší na světě a kdo ti nefandí je blbeček protože ti jsi nejlepší na všechny a nikdo na tebe nemá přála bych ti i na modelku protože si moc heská mám te rada tva fanynka *4* -
-
Re: hvězda
ja ewičku farnu
zbožnuju ......................................................................................................................... princezno *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* takjako ti take ji bych ctěla zakamošku nebo za sestru *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* slumičko -
-
Re: Re: hvězda
Ježiši taků pindu to by sis dala tu bych nechtela ani jako štětku na hajzl
-
-
-
no co
ewa farná je seprrrrrrrrrrrrr mam ji rada
řikat jsi budu co chci ja a ne ti buh jsi řkat budu............... toje mi slovo tak mně nech a neřikej slepice *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *9* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
ewi farna )§ jsi fatk good
ewi farna )§ jsi fakt good jaky to je
ta moje nejjjjjjjj pisen ticho boži mlini melou a mnel jsme vubec rad . a dalši pisně nejjjjjjjjjjjjjjjj ba!!!!!!!!!!!!!§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§*14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *14* -
-
Re: ewi farna )§ jsi fatk good
zajímalo by mě co máš z češtiny protože to je fakt hnus ....aspoň když už píšeš takový kraviny tak piš správně i/y a taky bys nemusela tolik spamovat... *16* -
-
Re: Re: ewi farna )§ jsi fatk good
když to nehapeš tak zbohem .............ayeret *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
11111111 ja jsem chodila
-
-
-
Gratuluju
Ewičko moc gratuluju k bronzovému slavíkovi!!! *15* *14* -
¨Vždyt není z ČR
Hele já jsem myslela že je Ewa z Polska je to pravda? *7* *3* *9* *5* *3* -
-
Re: ¨Vždyt není z ČR
oni chtěli udělat plebiscit o východním Slezsku,ale jaksi se k tomu nedostali a Vendryně zůstala v Československu a nyní v Česku
-
-
ewinko farna moje BRONZOVA
EWINKO FARNA MOJE BRONZOVA 15 NEJJJJJJJJJJJJJJ JSI UŽAS ................ DRŽIM PALEČKY POSILAM TI PUSU *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
EWA
Vy Ewe asi zavidite kdyz tak urazite co? Ziskat v 15 bronzoveho slavika to je podle me velky uspech Pokud se vam nelibi tak sem radsi ani nic nepiste. -
-
Re: EWA
jatu psat budu ja netoužim zaviděd ani to neznam tohle slovo................... ja uražet neumim ziskala bronzoveho slavika jsem skalaRADOSTI DRŽELA JSEM PALEČKY VŽDYT EWA FARNA JE FAKT GOOD
KDYŽ ZPIVALA BOŽI MLINI MELOU *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* MNĚLA VELKEJ USPĚCH -
Re: EWA
ju uraži dadada ja ewu farnu mam moc rada narozdil od dadady ........ jen ju uraži aj mně m. ......
odepiš mi jsem
-
-
pane bože
Píšu jen svůj názor každej má jinej!!!! Ewa mi nesedla hned na začátku její kariéry a pak se mi simpatie k ní stále zhoršovala!! obzvlášt když jsem navštívila její koncert kde se opravdu chovala jako selpice!!! byl to děs!!!!! do mikrofonu tak silně a porááád funěla že jsem nemohla rozmumnět ani slovům které zpívala!!!! A také jsem si všimla lidí že se jen tak koukali a po 2-3 písničkách odcházeli!! Prostě si jen myslím že jsou talntivanější zpěvačky než je ona!!!!! a promintě mi za můj názor!!!! -
-
Re: pane bože
Kateřina Winterová a Blanka Šrůmová zpívají lépe,ale horší než 3.by Ewa být neměla
-
-
nika 1979 sluničko já
už jsem jsi natebe postěžoval tady jedne holce lili 1982 ................
tami --------------- však počkej dadada. zbohem -
-
Re: nika 1979 sluničko já
postěžovala ..... ja sem žena
jsi děvče dadada nebo kluk *9* *9* *9* *14* *14* *14* *14* *14* *7* *10* *10* *10* *10* *10* *5* *5* *5*
-