Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno nej k narozkám, Ewi! =)
  • Vše nejlepší k narozeninám...
  • nechte ji

Vy lidi, kteří tady kritizujete ostatní zpěváky tak byste se měli zamyslet nad sebou. Neumíte nic jinýho než kritizovat druhý, a ty lidi co kritizujou jsou fakt ubohy!!! a to i víc než chudej člověk!!! stidtě se
  • Ewička

Hele, řikejte si o Ewě co chcete ale já mám svůj názor.A ten zní:EWa je skvělá zpěvačka, neni nafoukaná a je prostě boží!!! Mam jí moc ráda.
  • i.love.green.day

výměna

Ahojky. není tu nějaká fanynka Ewy, která by si chtěla vyměňovat obrázky a články o Ewě? Já mám některé třeba i 4krát, tak pokud máte někdo taká něco vícekrát, tak mi písněte na mail i.love.green.day@seznam.cz a domluvíme se na výměně :-)
  • kikulinka1996

njn přejte jim to

http://www.super.cz/1117-ewa-farna- a-tomas-klus-se-priznali-chodime-sp olu.html *1*
  • moc pls.

ahoj lidi,nezná někdo Ewy Farny e-mail?
    ozvěte se na ahojky358@seznam.cz
  • :D xXxXxXx :D

Ahojky, hele nezajdem nekdy ven?? *1* bydlime od sebe celkem kousek.... *14* ja vim ze mozna ani neodpovis, ale neva... *1*
  • Re: sgs

hele neříkoj o ni že je pro malý bestak ji vůbec neposloucháš kdybys slišela všechny její písně jistě bysi změnila názor *9*
  • Re: Re: Re: Farna

to teda nemá ewa fará zpívá úžasně přece ji nebudeš urážet v dyskuzi o ní ne ? zamysli se nad sebou jo? *8*
  • Re: Re: Re: Farna

hej ty si snad hluchá nebo co ewa farná spívá úžasně takový řeči *16* ty jsi vážně hnusná *10*
  • Re: sgs

spiš ty jsi malá podle toho jména ne? tak to bys ji mela zacit poslouchat *13* *8* *3* *7* *1*
  • ÁÁÁ

No lidi včera ten koncert ..... nádhera *14* *4* *1* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Farna

ahoj evičko jakto ze mi vůbec nepises pres facebook
  • Re: E-mail

a viděla si ho? (jako ten email) jestli jj tk ok, ale jestli nn tk ti nejspíš kecá... chá chá chá chá *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Re: ....

jo jo ale ted uz zase byla takova docela oplácaná :D
  • Re: Re: Re: Re: Re: Hezký..

Ahoj, prosimtě, myslíš si, že Britney Spears umí tančit??? *7* *9* Tak v tom případě si myslím, že seš trochu na omylu..., vždyť ta ani neumí pořádně zpívat, jako, že se mi líbí její písničky, ale měl by to nazpívat někdo jiný, protože nemá žádný hlas... ty videoklipy a tak se dělají ve studiu a když jí to tam někde třeba ujede nebo jí to tam nezní dostatečně dobře, tak se to pomocí počítačů upraví a je to na světě... (novinka co *4* ) ale tanec se upravit nedá, takže se koukni na nějake video na youtube a pak popisuj, jak kdo umí tančit, v případě Brit "tančit". *5*
  • ela2222

mtr

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* seš suprováá http://www.youtube.com/watch?v=QI-7Yxrfo1A
  • ela2222

Re: Ewa jako MJ

100% ewa *14*
  • stulo

Re: Re: Super

pre boha ... myslim si že taketo veci do tohto chatu napatria. Už keď zastať sa ohladne tých chlpkov na rukách to beriem, ale to druhe ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit