-
Re: Farna
to ty by si sa mala nad sebou zamyslieť spieva stále lepšie a lepšie -
Farna
V poslední době neumí zpívat naživo... chování a vystupování je ještě horší, měla by se nad sebou zamyslet!!! -
KONCERT
s kámoškama jsem byla na jejim koncertě tady v berouně na plzeňce a bylo to úpe peckový....:)njn ewa ta je skvělá -
..
newm proc ale ten jeji marcus uz me trochu stve jak ji podvadi chudak Ewa -
ewaaa
Ewa vyhrala cenu v kategórií speváčka roka v slovenskej hudobnej televízií musiq1 -
Re: ???
sú to jej prirodzené vlasy :=) -
Re: Re: narozeniny
Taky přeju!! *4* *14* *16* *14* *1* *3* -
Re: For Ewička!!!
kdyby si se radši pořadně ucila aby nebyl ten národ tak blbej jako je místo řešení takovejch hovadin co tady čtu obě ypěvačky toho zas tak super neuměj ale jednou třeba budou -to se uvidí ale každopádně jsou za vodou a nejsou to dyliny jako ty co to tady kolikrát píšou.Pro mě je skutečnej talent např.Janis Joplin,patti smith atd.to jsou skutečné zpěvačky-srovnej si to ale rozhodně knim ma Ewa blíž,aspon co se muziky tyká.Ovšem jinak to skutečně srovnávat nejde -
???
ahoi, chtěla bych se jen zeptat jestli někdo nevíte, jestli si Ewa nechala vlasy prodloužit nebo jestli jí tak rychle narostli sami....Ewa mi nevadí, fanoušek nejsem ale jenom mě to zajímá *4* -
VOTE
http://ema.mtv.cz/hlasovani
hlasuj te každý deň za ewu v dôležitej nominácii na ema mtv awards, ak vyhrá dostane sa do Madridu na odovzdávanie popri iných svetovo známych hviezdach, preto prosím hlasujte každý deň-možno poslať až 100 hlasov nie viac! *14* -
Re: Re: v 17 už má všechno za sebou...
ne za svými názory si stojím !! *15* -
Re: v 17 už má všechno za sebou...
Než příště něco kecneš rozmysli se *13* -
Re: Ukradený song
Ale no jooooo *1* -
v 17 už má všechno za sebou...
...stará mladá !! *8* -
Twilka
Twilkapage.blog.cz -
Re: Re: Re: Ukradený song
ta písnička se jmenuje Kiss it goodbay, a od ewy to je Kdo víc dá.....je to fakt úplně stejný :) -
Re: Re: Ukradený song
To by me vazne zajimalo jakou .. uz jsemo tom slysela .. ale vazne nwm co tim myslite *3* *3* *3* -
Re: Ewa jako MJ
Ewa zpívá dobře ale michael jackson je prostě lepší *7* -
Re: Ukradený song
Jakou písničku ? *16* -
Re: díky
ahoj chci zpívat ale nevím jestli mám talent tak jestli si opravdu eva odpověz pls