-
Ewa Farna & Jan Bendig
Ewa Farna a Jan Bendig- Stejný cíl mám dál
piseň z Camp Rock 2
http://www.mojemp3.sk/mp3/80905 -
Re: Re: Re: Re: kdo z koho
mila neznama souhlasim s tebou že stej diskuze bude hadarna a peklo..... jupi- eva farna užasna ☺♥☺♥♥ *14* *14* *14* *14* -
Nový klip
Se na to kuknu! *3* -
Maska Official videoclip
Ewa má nový videoklip! A opravu stojí za to.. *4*
http://www.youtube.com/watch?v=F4 cs8lNIYlA&feature=related -
Re: ..
je i česky *5* -
Re: EWA_4ewa
Nejlepší zpěvačka neni, když bych se rejpala v jejím zpěvu a technice. Do toho má daleko, bejt nejlepší, stejně ani nejde určit, kdo nejlepší zpěvák vůbec na světě je. Jenom pro přesnost, nemyslete se, že jí nemám ráda. Obdivuju jí kvůli tomu, co tu píšeš. Musí mít plno vůle a energie zvládat školu, práci, koníčky, zlepšování se, udržování se v kondici, nějak se orientovat v hudební konkurenci, učit se zpívat... To obdivuju. -
Re: ahoj
Tak to se nejdřív nauč česky:) -
"Bubenice"
No k tomu "umí hrát na bicí", silně pochybuju, že umí hrát z not a že má nějakou vymakanou techniku. Předpokládam, že jí učili a učí bubeníci z kapely a ona sama, takže si nemyslete, že je to nějaká bubenická bohyně *13* . To, že vám párkrát něco bouchne hned neznamená, že na to umí hrát. Umět hrát na nástroj je mnohem obláhlejší pojem, než se zdá. Tady je to spíš: hraje na bicí. -
Miley nebo Ewa?
Nevím, proč se tady bavíte o tom, kdo je lepší. Jestli Miley Cyrus nebo Ewa Farna. Každá z nich je známá, ale někde jinde. Pro někoho je lepší Miley, pro někoho zase Ewa. Ale kdyby tyhle Vaše "názory" slyšely holky (Miley a Ewa), asi by se jim to moc nelíbilo, jak se tady o ně "přetlačujete". Miley Cyrus je krásná, oblíbená, milá, slavná ale žije v Americe. Ewa je krásná, oblíbená, milá, slavná, ale žije v Evropě. Už to chápete? Obě jsou prostě dobrý :)
Miley toho má za sebou víc, protože je starší. Počkete za pár let, třeba Ewa bude stejně úspěšná jako Miley po celém světě :)
Vždyť se zná i s Jonas Brothers a Demi Lovato ;-) -
Re: Re: Re: Re: kdo z koho
já mám raději miley..ale každého názor..a přesne neprovokuj..bo tyto otázky a odpovedi proc jsou trapný.. -
Re: Re: Re: kdo z koho
pro me na 100% miley..do dneška jsem mla na ewu nejhorší názor..ale její písně jsem mela vzdy ráda..jen její osobu ne!..ale stacil jeden rozhovor na stream a myslím si ze je v poho..xDD -
Nový videoklip
Ewa Farna momentálně natáčí videoklip k písni MASKA. -
Re: Re: Re: kdo z koho
Obě dvě jsou fajn a neprovokuj nebo se z téhle diskuze za chvíli stane hádárna *1* Já je mám obě dvě stejně ráda! -
Re: Re: kdo z koho
Re:Imiley cyrus
miley cyrus ma mozna taky hezke pisne ale neznamena ze je lepsi nez ewa miley na kncertech dela eroticky pohyby *5* *15* *14* -
Re: že
*1* *1* -
že
prý v Polsku říkají fanouškům Ewy Farné -Farnoholici? -
Re: Re: skyoe
ha tak to pěkně kecáš :)) :)) :)) .... tak at ted mi budeš nadávat :) ptž jsem tě odhalila :)) :)) -
Re: ..
Souhlasím!!! -
Re: skyoe
jo mám ale nedám ti ho mám skype i na miely cyrus -
Re: Re: Re: trapna
já takééééé !! :-* =D