-
Re: kdo z koho
podle mě rozhodně Ewa =D ae Miley je také dobrá =D obě jsou fajn =D -
Re: Re: Re: Profil
Prosímvás Ewa NEMÁ profil na lidech má pouze facebook!!!!.... *1* -
ewa farna je lepší ale mě se moc nezamlouva ani jedna no.. -
..
nejlepsi je podle me ticho ale to polsky *14* -
Re: Re: Profil
já ho našla ale druhý den už tam nebyl.... *9* -
Re: Profil
prosím jak že má být ten její profil na lidech.cz?? já to zkoušela ae nešlo to...neudělala si tam třeba nějakou chybičku? díkky *1* -
miley je rozhodne lepsi za 1.ma lepsi songy
2.je vic energicka
3.miley je heci -
Re: Re: kdo z koho
Pro mě je lepší bezkonkurenčně Ewa!!!! -
Re: LA LA LAJ
Mně se líbí většinou všecky. Hlavně povedené je její poslední CD. Z druhého se mi líbí Ticho a pak taky Boží mlejny. -
LA LA LAJ
Jaká se vám nejvíc líbí písnička od EWy? Mě la la laj a z posledního alba Břehy ve tmách *14* *1* -
Na 100 procent Ewa...A proč se ptáš jako??? -
kdo z koho
Kdo myslíte že je lepši Miley Cyrus nebo Ewa Farná? -
Nojo
ewička je nej *14* -
ahojky její skype nemám,ale našla jsem její profil na Lide.cz je to:farnaewicka-hvezdicka *3*,myslí,že to stojí za to jí napsat protože já jí napsala a odpověděla *3* -
skyoe
Nemáte na ni někdo skype? -
Re: Re: Re: Re: výslovnost
pak tedy není co řešit -
Re: výslovnost
tys ji nikdy neslysela tak drz......
a jdi do..........
JASNY *14* -
Re: Re: Re: výslovnost
česky mluví normálně - poslechněte si nějakej její rozhovor. bydlí tu od narození asi proto že se tu už narodila. vyslovuje dobře. pokud jsi jí nerozumněl, pravděpodobně si měl špatnou kvalitu zvuku, nebo do toho kapela moc bušila, hodně záleží na ozvučení. -
Re: Re: výslovnost
mně se zdá že to zasejc tak hrozný neni...a vůbec od kdy žije v Čechách??Od narození?? -
Re: výslovnost
j to je fakt že ji občas není rozumět, ae zpívá krásně, tak proč si ji neposlechnout :) navíc je to polka, tak pro ní čeština třeba není tak jednoduchá :) je super :)