-
Ewa je nneejjlepší po celým světě!!FOREVR:-**
Ewuulka je nejlepšííí!!Prostě borka jak cííp!!Její cd sicej eště nemám ale prostě všechny písničky sem slyšela a je na nich prostě dokonaláá!!A strašně na ní obdivuju jak už nebere ty články co o ní píšou atd..Prostě je dokonalá!"!ostatní jen žárlí.. *15* -
Ewa Slavice
Hlasujte pro Ewu v anketě Mattoni Zlatý slavík!!! Na ewafarna.cz !!! -
Re: irjž
jo přesně,souhlasím polianah!! *3* -
irjž
žádný noo fuuj Ewa je skvěláááááááááááááá -
Re: New CD
Joo ta deska je boží *1* nejlepší songy jsou Maska, Toužím a Obrazová víla!! A docela mě překvapil song Kdo víc dá? Ten je teda dost rockovej, to bych do Ewy neřekla... *3* -
New CD
Tak co lidi už máte doma její new CD Virtuální?? Je úplně bombový!!! *4* *3* -
DVD
tenhle týden jsem kupoval DVD blíž ke hvězdám za 50 Kč je to nějaké hudební DVD k BLESKU . Jo a zapoměl jsem že je skvělá *14* *14* *14* -
JOOOO
Ahoj Lidi Jak se máte?? -
Martinka.Kokoskova
co mas a nedas -
Deska
Ewina deska Virtuální vyšla 26.10.2009. -
Re: neznámá
pár jich tam najdes ale to sou jenom ty ktery se za ni vydavaj -
neznámá
nevíte jest-li Má Ewa profil na lidech *7* *7* *7* *7* mám ji mocccccc rádddddddaaaaaa *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: ploosim
mam ale nedam *1* -
Re: Kdo se vám líbí jako celebrita více?
když to chceš vedet..ani jedna.. *5* -
Re: Pro méně chápajíci !!!!!!
Sice řikaj ošklivý věci ale to neznamená že sem nemůžou chodit.
Ale podle miho názoru je Ewa docela dobrá zpěcačka.Ale není úplně moje nejoblíbenější. -
Vítěz
Ewa vyhrála slovenské Musiq1 Awards v kategorii Zpěvačka!!!! Více najdete na www.musiq1.tv. Gratulujeme!
(nejde mi to psát do novinek - můžete to tma někdo napsat..) -
Info
Ewa Farna vydává kalendář 2010!!!
A kdo chce hlasujte pro ni v anketě Matoni Český salvík 2009!! *4* -
Re: Smazáno
mate pravdu slušnost je
1. mistě. taky ............nepsat o inejch celebritach jsem k diskuzich . .tady jedině o ewě farne.žadne uražky jeden nadruheho, aj na Ewu Farnu........... a žadna zavist a žarlivost *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *13* *13* *13* *13* *5* *5* *16* *16* -
Re: Smazáno
To mi potom dej korunku, já Ti ukážu, které příspěvky jsou vhodné a nevhodné. *5* -
Smazáno
Zdravím. Opět se někdo nudí, tak pro info mohli byste si ušetřit čas a začít se tady bavit o něčem inteligentním, a ne o tom jeslti je Ewička "muck" a Ashlewy "bléééé". Toto číst to jsou jak příspěvky z mateřský školky. Jinak všechny příspěvky který budou označený za nehvodný se smažou. Je mi líto...se podle toho zařidte.. zdravím