-
Re: Re: nejj zpěvačka
jj mas pravdu hannahgirl *4* -
toužím
ahoj newite někdo kdy ma vyjit ta ewčina nowa deska ?? a vyjde aspon do vanoc ja bych ji strašně moc moc chtěla tak mě plisky informujte diky čau -
Toužím
Nevíte někdo kdy přesně má vyjít deska Toužím??? -
Re: Re: Re: Toužím
Souhlasím *4* -
ewička
EWIČKA MOJE ZLATÍČKO PÍŠU SI S NOU NA LIDÉÉ *1* *1* *15* *15* *15* MUUQQCQCCQCQQCCQCQQ *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Toužím
naprosto souhlasím...! toužím je naprosto bombový singl...a je to velká změna...když si vezmete Měls mě vůůbec rád a Toužím... Opravdu Ewa je budoucnos české hudební scénu... -
deska
deska pryma zachvilí vyjit ewička nej písničká je boži mlejny melou. *14* -
Re: Toužím
Ale to Toužím je fakt špičkový, a ta hudba..... Farna teda vyrostla, není to jen zpěvačka ale i skladatelka, složit v 16 takovej skvělej text, fakt umělkyně..tato holčina je budoucnost české pěvecké scény (a to nemluvím o Polsku kde z ní všichni šílí).. *4* -
Toužím
Toužím je opravdu parádní singl, povedl se *4* Těším se na desku. -
Re: nejj zpěvačka
Spíš Miley Cyrus muck Vanesska Muck
Fanice bléé -
Re: nejj zpěvačka
nessinka je superr *15* *15* -
jj
jj přesně miley muck ewička muck vanessa ble.. *14* -
Re: Re: lidé.cz
jojoj *15* *15* -
Re: lidé.cz
Fakt jo... *1* *1* *1* -
lidé.cz
já znám ewyn profil na lidé -
Re: Re: ewa
jj pravda taky bych řekla -
nejj zpěvačka
EWA FARNA MUCQQQQQQQQQQQQQQQ A MILEY CYRUS MUUUUUUUUUCCCCCCCCCCCQ A VANESSA BLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ *14* *14* *5* *5* *1* *1* -
Re: .........
To je dobře...nesnáším lidi kteří jí nadávají do ****, jen proto že ji nemusí! -
Ewa
hej...včera Ewa na Havířovských slavnostech...úplně skvělá.... i když teda přijela o půl hoďky později...xD Ale nevadí, byla to super show...! -
.........
Nemusím jí ale ani ji neodsuzuju..