-
Re: česká nej zpěvačka
Stím seznamem český zpěvaček naprosto souhlasím! -
Re: Ewa
Vy bydlíte v Praze? Jestli jste Ewa Farna tak se mi vaše písničky moc líbí a stahuji si je.Na shledanou *9* -
Re: kluk
To opravdu jen říkala :) -
vím
to je jedno hlavně že tam byla ewička jo a hlasuju pro ewičku!! *14* *14* -
Re: Re: ahoj
vrat se do školky -
Kaplela
No já nevím jak vy, ale myslím si že ta nová kapela nic moc, možná je to o zvyku ale nvm no *1* přece zkrátka to není ono ikdyž možná se rozehrajou, když jsem se díval na živé vystoupení kdy ewa i kluci začínali tak to taky nebyla žádná sláva snad se rozjedou. -
česká nej zpěvačka
top 3. nej českých zpěvaček
1.Ewa Farna
2.Lucka Vondráčková
3.Aneta Langerová
*15* *15* *14* *14* ale EWA FARNA JE NEJJ S MILEY CYRUS prostě Miley a EWA *14* *14* -
Re: kluk
Ano říkala...A ?? -
jo
jo to je moje druha nej pisnička od ni evičko *14* *14* -
jj
Dívejte já jsem mohla jít na její koncer je v čr můžete na ní jít kdykoliv ale miley cyrus prominte že jí sem pletu ta do čr pojede asi 1 za život ale ewa je češka může si klidně číst co tu píem tak řeknu ahoj ewo máš dobré některé písně hlavně MĚLS MĚ VŮBEC RÁD *4* -
kluk
Říkala v rozhovoru že nikdy neměla kluka!!! *7* -
:-)
Ewču jsem měla hodně ráda,i teď si ji moc ráda poslechnu :-) zajdu na koncertík atd...ale časem ji vystřídala a já si oblíbila jinou kapelu-www.nejsroti.blog.cz----celk em mně mrzí,že Ewču v poslední době tak zanedbvám,už nechodím ani na stránky atd...a to je chyba a je škoda ,že vystřídala kapelu ,bez kluků to není ono :-( -
jj!
hlavně mám nejrači boži mlejny mlejou! *14* -
ewa
ewa je fakt good ewicko ses mocinky fajn a pekne zpivas *14* -
ráda
já ji mám pořád ráda. *14* -
Re: ahoj
taky doufam aspon sekne se zpivanim :-) -
Re: ahoj
vrat se na prvni stupen -
cabas
Tak ja vam nwm. me se zda ze Farne stoupla ta slava nak do hlavy. a to jeji oblikani posledni dobou mno vubec se mi nelibi *9* -
=(
V poslední době mi příde že zpívá falešně =( -
cauky
moc bych se s ewickou ctela setkat abi mne rekla jak muzu bej zpjevackou v 10 letech *4* *14*