-
Narozky
Všechno nejlepší Ewo a hodně zdraví,spokojenosti,lásky. *14* -
narozeniny
milá Evo hodně štěstí k t vým narozkám -
vše nej ewi
ewicko mam te strasne moc rada a prejuti hodne stesti zdravi spokojenosti a prejuti abys naspivla jeste hrozne moc pisnice proto ze se mi libi a mas talen hodne stesti mam te rada ewi *14* *14* *14* -
Narozky
Vše nejlepší k narozkám. *5* -
vše nejlepší..
Všechno nejlepší k narozeninám Evčo..hodně štěstí,zdraví,lásky,kluků a dobrý známky... a ať se ti daří jako hvězdě.... papa :-* -
vše nej k narozkám
VŠECKO NEJLEPŠÍ *14* -
:-!
*9* nesnáším jí ale nic proti,každý má právo na svůj názor *9* *5* *8* *16* *10* -
narozeniny
Vše nejlepší k narozeninám. Hodně štěstí, zdraví a úspěchu *14* *14* -
..
na některých fotkách má vlasy jako ošklivka katka nemyslíte? *1* *5* -
všecičko nej
Všechno nej nej nej k tvým 16 narozeninám .. hodně štěstí lásky a úspěchů ... *1* *15* *1* -
cdsdc
Vse nejlepsi,ale to se vam zda tak uzasna?Me se asi libi od ni jen 2 pisnicky.Nic proti vam,jen tu rikam svuj nazor a hlavne nikdo nerikejte ze ji zavidim! -
Vše nej
Ewičko, všechno nejlepší k tvým 16. narozenínám... *14* -
Happy birtdhday
Ahoj fanoušci. Ewa je skvělá celebrita, už mi asi rok visí na zdi její podpis. Byli jsme v zoo v jihlavně a ona tam zrovna byla. Nechala se vyfotit, i s fanouškama a podepisovala taky ráda:D fakt hodná holka!! *14* takže hodně štěstí, zdraví, lásky:D -
Blahopřání
Všechno nejlepší ktvým 16narozeninám.Hodně štěstí,zdraví a hodně lásky ti přeje fanynka Verča *3* -
Blahopřeju k 16ým narozkám
Hodně štěstí a lásky Ewý , jsi skvělá zpěvačka *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: zahlasujte
SUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR! :D *3* -
Email
Ahojte nemá někdo email od Ewy Farne ??? *14* jsem totiž její fanoušek *14* *14* -
Re: Re: Ewa
ona ví,ona to jen ze srandy píše foneticky *4* -
Re: Ewa
LAdy gaga se píše LAdy ne LejdY! -
Re: posunuli
ale na polské verzi klesla na 2.místo