Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ewa

No ja ji ze zacatku odsuzovala,ale zjistila sem ze ta holka zpiva dobre,a na svuj vek se chova velmi vysvepele,jeji hudba je strasna ale ona za to nemuze,v nasi republice bohuzel chybi dobri producenti a textari,coz je skoda jinak si myslim ze by mohla tuhle ubohou ceskou scenu zlepsit,ja doufam ze se vypracuje jednou v respektovanejsi zpevacku,myslim ze na to ma,nejsem a nikdy nebudu jeji fanousek,ale nemuzu proste rict ze je to pica jak tu nekteri pisete,aspon se neproduciruje polonaha jako vetsina modernich pop zpevacek,a hodne se snazi,to se ji uprit neda,kdyby jste se aspon vyjadrovali normalne a nepsaly neustale ze je to pica ,krava a tak,to sou hodne chabi slova,proc teda nezduvodnite proc ji tak nesnasite,misto nadavek,ja ji nemusim ale chapu jeji fans,aspon maji trochu vkus a neobdivujou ty polonahy popovy devky.
  • takže

když někdo bude reagovat na tento můj příspěvek,tak se objeví pod názvem re:takže,když odpoví na příspěvek re:takže,objeví se pod názvem re:re:takže a tak je to pořád dál-to bylo vysvětlení pro vás,co to stále nejste schopni pochopit
  • moje pravda

I když jí nemám zrovna v lásce musim uznat že je dobrá..vemte si to tak, zkusila to a povedlo se..jen se mi zdá že ze slávy bude nosit trošičku nosánek víš..ale třeba taky ne a jesi se bude snažit bude slavná ještě dlouho..jí to přeju;)
  • nika1979

Re: :-)

to taky nechapu že jenom znaji z televize
    kdyby oni četli tak jako ja verunka darís k-a-r-o-l-inka............ ruznich časopisech... tak pochopili *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • nika1979

Re: nepochopim!

ja taky nepochopim nadavky uražky když ewe farne lichotim zastavam jse ji je supr šik dobrá skromná hodná dušička
    jenom která jsi dadada nechape ja . neuražim osobnosti to neni ma parketa. nibrž tabu
    darís
    ..................dik

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Ewicka

KDE zijes? myslis si ze ewa dava vsem kontakt na pokani? to by se za chvili zhroutila z toho jak by ji vsichn volali a psaly atd.
  • nepochopim!

vy všichni co jí sem pisete takovyty vase "husty" urazky tak ste paka! jak muzete rikat ze je namyslena protekcni krava ktera mela jen stesti? ona proste sebrala odvahu a sla na soutez a tam se zalibila panu wronkovi a on ji nabidl spolupraci! ona umi zpivat protoze jinak by neziskala na slavikovi 3 misto! a uz davno by byla ze sceny pryc! a taky nemuzete rikat ze je namyslena kdyz ji neznate! kdyby ste cetli clanky v casopisech tak by ste zjistili ze je skromna a hodna! MELI BYSTE ZACIT PREMEJSLET
  • Re: XXX

nahodou si napsala 4 pisnicky z alba ticho! neplacej nesmysli kdyz o tom nic nevis! a abys vedel tak to neni nic lehkyho napsat nakej teXT k pisni! a nekecej ze na tom neni nic tezkyho jo? ses ubozak co nic nedokazal za to ewa toho na svuj vek dokazala az az
  • Re: :-)

takovy nazor se mi libí!!! *4*
  • k-a-ro-l-ink-a

:-)

nechápu jak můžete někoho pomlouvat když ho znáte jen z televize *13* neříkám že ji nějak strašně žeru ale alespoň ji bez důvodu nepomlouvám *4* *4* *1*
  • austin16

Ewicka

Nemate nekdo telefon,email,ICq na ewu farnou prosim istak na email odepiste dekuji muj email je T.GOng@seznam.cz
  • ayeret

Re: Re: XXX

rockerka??? dovol abych se zasmála HA HA ..
  • Re: XXX

je skvělá rockerka a basta fidli
  • nika1979

Re: Re: EWA FARNA moje

sorry......
  • XXX

Ani písničky si neumí naspat sama...sere se do rocku a metalu...proč jela na Benatskou noc, když tam enma cod ělat...je to popova kralovna kterou vždy budou polouchat jen naivni tlusty 13-ti letý barbíny *13*
  • cancenkaa

Nemám jí ráda...

Já jí nemám ráda...přijde mi namyšlená..Ale je to můj názor =) *3* *3*
  • Re: Re: Re: EWA FARNA moje

to máš jak Naděžda a Hope-taky to znamená totéž a Rusové a Angličané tomu říkají jinak
  • Re: Re: EWA FARNA moje

a Ewa je to samé jako Eva,pouze v polském pravopise
  • ellain

Re: EWA FARNA moje

Víš ale svátek měla Eva a ne Ewa!!! se příště koukni do toho kalendáře pořáádně!!!"!! *9*
  • nika1979

EWA FARNA moje

ewa farna moje nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj .vam odkazuji že když ti pišu .ewe farnu k.svatku ktery je na štědry den ........ adama
    tak vimažete,,,,,,,,,,,,,....odkaz nechte to tu!!!!!!!!!!!!!!!!!! .dik *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit