-
Re: 000
to nemá zapotřebí sprostě nadávat každému zpěvákovi,jehož hudba se mu nelíbí,ale ty k takovým lidem bohužel nepatříš *9* -
000
Ja nedelam frajerku ale... nekdo ji holt rad ma a nekdo zase ne....Jo a jeste nevim co bych ji tak asi zavidela mozna to ze se setkala s Jonas Brothers nic vic......!!! *8* *8* *16* *10* *8* *16* *10* -
Re: www.dsgashira.blog.cz
jojo Tenho přesný - Jarkko Ahola *15* *14* *14* -
Re: Re: Ewa je dobrá
mam pro tebe novinku. skoro vsichni zpevaci a zpevacky zpivaj vetsinou na playback! vis nikdo nemuze zazpivat presne ale uplne presne svoji pisen tak jak ji ma na svem CD! takze neni pravda ze jen ewa zpiv na playback je jic daleko vic! -
divné
je divné že se tak rychle dostala i do Česka
*5* -
Re: Ahoj
pro tvoji informaci se to píše:
EWA
*1* -
www.dsgashira.blog.cz
Obdivuji lidi co mají dobrý styl a mají mozek, umí zpívat (nebo něco jiného)a hezky se oblékají (popřípadě když jsou hezcí) - pravý opak Ewy Farne... *5* -
ewinko farna přeju ti nej vanoce
ewinko farna přeju ti nejjjjjjjjjjj vanoce a všechno nejjjjjjjjj k tve mu svatku ewi...... všechno nejjjjjjjjjjjj hodně zdravička štěstička moře lasky
hodně darečku pod stromečkem. do novýho roku 2009,,,,,,,,,,,ti ze srdička přeje květinka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Ewa je dobrá
Všichni v česku jedou na playback pokud sis nevšimla.A Ewa není pěkná,ale hezky zpívá to je fakt.Má dobrej hlas. -
Re: Ewa je dobrá
má některý dobrý písničky aŁe vtip je v tom zhe to zpívá pořád jen na playback *1* teĐa kromě koncertů... -
je to tak
Stejně vas na ní štve jen to,že je slavná a vy nejste *3* -
Re: polka
je superrrrrr Lissy ja ewu zbožnuji proč jsi každy misli že ju uražime
tohle neni moje parketa a ,,,,,,,, ja všechny osobnosti.cz .zbožnuju . ahojky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
souhlasim někteři zbožnuji a ja ju taky až moc ale tady ... tady jedna holka dadada ju velice uraži ja potom nak netoužim potěch.............. uražkach Lissy,,, ,neboj jsem nastraně tvoji,,,,sluničko *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Ewa je dobrá
Ewa je pěkná holka co dobře zpívá *4* -
Ewa Farna
e to nekonečné téma všichni se tu dohadujeme jak ju nenávidíme a druzí zase tvrdí jak ji milují ale prostě každý má svůj názor a vy se tu hádáte jak malý děcka...Ewa Farná je odvážná že do toho šla co se týče zpěvu taky celkem uje ale tak jako je jí 15 chtela bych videt vás v 15 jak vystupujete pred národem...Mozna vám to přijde ujete ale já ji například nemám ráda ale když sem byla na koncerte tak prvni nuda ale pak sem se bavila...Nikdo ji nemůže soudit kdo ji nezná osobně a nemusíme si tu nadávat do pi** a dalsich proste kazdy ma svuj nazor tak mu ho nechte a nevyvracejte...Příjde vam to intelektuální a přehnané?To není psala to obyčejná 15 letá holka která má svůj názor a dívat se na to jak se tu hádáte je blbost...Ti co ji nesnásí at si dál myslí jze je kráva atd. a ti co ji naopak žerou a milují nechte si to pro sebe a neutočte na ty druhé...A klisne si mě zbuzerujte jak chcete ae je to tak jak to píšu... -
Re: Re: hvězda
Ježiši taků pindu to by sis dala tu bych nechtela ani jako štětku na hajzl -
Re: Farna
že ,jo *7* Taky nevím,co jim na ní vadí *9* -
Farna
Nepiste sem kdyz Farnou neposlouchate. Dela se mi s toho spatne kdyz ctu ty nechutny nesmysli! -
No vyvracet ti tvůj názor nebudu ale falešně nezpívá a to co říká tvoje úča to nás vůbec nezajímá a jinak hrajeme na nějaký hudební nástroj tedy já určitě -
Mi je to ukradené,já poslouchám,co se mi líbí a nemusím být kvůli tomu učitel hudební výchovy ani nemusím být Nikola Paganini,abych poznal,jaká hudba se mi líbí a jaká ne.