-
Re: polka
Však Ilona Csáková je zase Maďarka,Lucie Bílá Rómka a taky kvůli tobě nebudou soutěžit o maďarského nebo indického slavíka *15* -
polka
Aloe ewa farna je polka tutíž nechápu jak mohla vyhrát českého bronzového slavíka!!! Toto fakt nechápu já ji nemám ráda a vy co tu ppíííšete že ji zavidíme tak to těžko rozhodně bych nechtěla vypadat jako ona a už vůbec ne zpívat jako ona já mám svj hlas a je docela fajn!!!!!!!!!!! a vlastně nikdy nechci být zpěvačka!!! ale když už teda zpívá tak at zpívá něco co jí sedne něco jiného než rock plotože ten jí nesedne můj názor každej máte jínej ale vy co oni říííkáááte že je goood tak asi nehrajete na žádnej hudební nástroj tudížý nemůůůžete vyslišet že zpívá pěkně falešně to říkala i moje uča z hudebky!! víte tak ju tady hezky vychvalujte však vy brzy pochopíte!!! nazdar!!! -
jo
a má hodně písní na dailymotion.com-tak se příznivci podívejte -
Re: Re: TI ZAS NEZNAŠ
VŠECHNY ..................OSOBNOSTI.CZ LUCII BILOU MADONU SHAKIRU ROXXETY . A DALŠI............... TINU TANER .....MARCELU HOLANOVOU .. A SPOUSTA DALŠICH JEN JSE BĚŽ NANĚ KOUKNUT A UVIDIŠ ŽE MAM PRAVDU . *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: TI ZAS NEZNAŠ
A které zpěvačky napodobují *7* Madonu,Britney,Avril,Helenu Vondráčkovou *7* -
Re: EWA FARNA
Však,ale Darís tady píše,aby na ni (E.F.),nebyli lidé zlí a sprostí a ty píšeš,jak kdybys ji -nebo ho-prostě Darís považovala za opozičníka vůči E.F. -
Re: TI ZAS NEZNAŠ
mají často reklamu v Kroměříži,že budou vystupovat,ale ještě jsem na nich nebyl -
TI ZAS NEZNAŠ
TI ZAS NEZNAŠ SKUPINU WWW.SCREAMERS.CZ
MISLIM TRAVESTI . LUKAŠ VYVLEČKA JE STOKRAT LEPŠI .NEŽ TI VR. MAM HO PROFILU JE NEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ SUPR HOCHU ......SLUNIČKO *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
EWA FARNA
JA ZMATKUJI VR ŠPATNĚ JSI TOHU POHOPIL JA EWINKU FARNU ZBOŽNUJŮ OD TEDOBY CO JSE OBJEVILA TELEVIZI JE SUPER BAJO HELOU. SWEET -- EWINKA FARNA . POSILAM JI PUSU SLUNIČKO *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *5* *9* *14* *14* *14* *13* *14* *14* *14* -
Re: Re: NEDELEJTE FRAJERY
ty jsi nějaká zmatená,však Darís píše proti těm,co jí nadávají -
Re: ewwwwwwwwwička
zase demet co? co vic dodat -
Re: Re: NEDELEJTE FRAJERY
ty sis asi muj komentar cely neprecetl protoze ona se mi libi! jak zpiva samozrejme! mam to tam napsany -
ewwwwwwwwwička
zastřelit jí je málo.... *16* *16* *16* -
Re: hvězda
ja ewičku farnu
zbožnuju ......................................................................................................................... princezno *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* takjako ti take ji bych ctěla zakamošku nebo za sestru *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* slumičko -
Re: NEDELEJTE FRAJERY
hale dejsi pohov mi nejsme ubožaci daris . ojo řeknu to tati jedne kamaradce lili 1982.................... tak jsi mně žadej ewička .............farna je super to nejsou ubohe navky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5* *5* *9* *9* *9* -
NEDELEJTE FRAJERY
nazdar! ja tady ty lidi nechapu! co je na tom ze posloucham(e) ewu????????? no tak se nam libi! vy nam to nemuzete zakazat tak se s tim do prcic smirte!! ty vase ubohy nadavky uz me vazne nemuzou urazit (pokud jsou sproste)!!! proste kdyz je nekdo pako tak s tim nikdo nic nenadela! no jo demence musi bejt *4* !!!!! a taky nechapu proc rikate ze ewu poslouchaj jen maly! je mi sice jedenact ale i starsim s muze libit! a navic jste trapny jak se tady vychloubate ze sem maly detsko! co je naom ze sem se narodila pozdejc, vam prece taky bylo 11 let! U.B.O.Ž.Á.C.I. *5* -
hvězda
ewinkoo mojeee ti jsi upanky supinky a mocinenky mocky bych te chtěla za kamaratku protože by z tebe byla sranda. ti jsi mocinenky užasna a ja te mam ráda jako osobnost spevačka jsi nejlepší na světě a kdo ti nefandí je blbeček protože ti jsi nejlepší na všechny a nikdo na tebe nemá přála bych ti i na modelku protože si moc heská mám te rada tva fanynka *4* -
no co
ewa farná je seprrrrrrrrrrrrr mam ji rada
řikat jsi budu co chci ja a ne ti buh jsi řkat budu............... toje mi slovo tak mně nech a neřikej slepice *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *9* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
Re: Re: ewi farna )§ jsi fatk good
když to nehapeš tak zbohem .............ayeret *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
11111111 ja jsem chodila -
Re: pane bože
Kateřina Winterová a Blanka Šrůmová zpívají lépe,ale horší než 3.by Ewa být neměla