-
Rarita
Zde http://ihorizont.cz/c505-skolacku-e wu-farnou-ocenil-starosta.htm *7* -
abba 1
ABBA 4ever- The Best is ABBA *4* *4* -
Re: je to skvela zpevack amislim si ze to dal dotahne ona nato ma
Myslím je s tvrdým Y!!!!! -
Re: no
Myslim ze se Ewa Sandry nemusí bat ani nahodou.... *3* -
ewka
ewa je goooood zpevajda *3* *5* *1* *1* *3* *14* *4* -
je to skvela zpevack amislim si ze to dal dotahne ona nato ma
je to proste ta nejlepsi zpevacka a tak mlada jakou jsem kdy vydel mas na to ty to dotahnes daleko moc ti to preju *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
zpivat umi
Ewa rozhodne zpivat umi o to sem pochybovat neda .... na svych 14 let je fakt sikovna .... klobouk dolu ..... doufam ze se ji jednou podari podepsat kontrakt s hollywoodem -
no
Ewa sice zpívá dobře ale Sandra Bell bohužel líp *9* .Jsem Sandry fanoušek.Ewo boj se! *13* -
Re: jsi super jen halvně dál zpívej na rádiu FM PLUS...
ewicka je nej......holka na svete *14* -
jsi super jen halvně dál zpívej na rádiu FM PLUS...
*3* *1* ...si fakt super... *1* *1* *1* *1* -
Ewa je super!!
Ewa je prostě super!!! *1* *14* Má nej zpěvačka!!!!!!!! -
Ewa Farna
Ewa Farna je nejlepsi zpevacka. -
Re: Ewa farna
Nema nekdo ICQ Ewy Farny???a nebo Ewo, nechceš my ho posla na meil???rád bych s tebou pokecal, seš fakt užasna mlada dívka...:-)seš talent, velkej:-) *14* -
Jsi supr
Ahoj Ewo jsi fakt supr mám rád(a) tvoje písně *1* *4* *3* *14* *4* *15* *5* *14* *5* *3* -
rrrrrrrrrr
je to kocka!!!!!!§ *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* -
ewi
ewi hoci som z vychodneho slovenska my tu na slovensku ta mame strasne radi si super spevacka a ty vsetci co hovoria ze nevies spievat su blbci nerozumia sa do toho tak jich nepocuvaj a spievaj dalej.p.s.chalanom sa strasne pacis
*1* -
proc
je nutný se tady hádat to je snad jejich věc že se jim nelíbí každý má nato svůj názor a poslouchej te lidi kteří neví že zpívání je se Z (strapnujete se a jak) -
hm
ja mam taky jeji icq a nejasam kuli tomu *16* -
Re: Mám ewy icq !
A mobil bys mi dát nechtěla??????? *5*
odpovidejte na mail -
Mám ewy icq !
kdo chce Ewy icq? *3* napište na email alice.ro@seznam.cz nebo na icq 448763817 a já vám ho dám. *8*