-
ewa a marek
Ewa má mít prej duet s Markem Ztraceným! Poprvé ho uslyšíme na Slavíkovi,takže někdy v zime,alespoň co jsem slyšela:) -
ja
ja jo kdyz mnela turne v plasich -
Ewa je super!!!
Ewča je prostě skvělá zpěvačka!! Dobře,nemusí se všem líbit,ale to že se vám nelíbí,neznamená,že sem musíte psát tak vulgární příspěvky...a nechápu jak můžete někdo tvrdit,že je namyšlená!! Vždyť ji ani neznáte *10* -
Re: znám ewin email
a dáš mi ho prosím?? -
Re: Vše nej!!!
Taky přeji ewě vše nej a at se jí dál daří -
Vše nej!!!
Přeju ti vše nej! *4* -
Re: Ewa je good
Co to meleš??Vůbec neni gooood!!! *10* -
Ewa je good
Koukám že na tuhle diskuzi kromě jejích Fans chodí taky dost těch co jí závidí a komentářema protí ní si léčej svoje mindráky....tady tomu se fakt člověk může jen smát *1* ....jinak Ewa je pěkná holčina která už tak mladá něco dokázala, jen tak dál. *3* -
Ewa je super
Ewička je moooooooooc super mám její všechny CD (ticho-original,přepálený+měls mě vůbec rád- přepálený+mix)Ewička je suprrrrrrrr *4* *3* -
Re: ...
to mas celkem pravdu jen s tebou nesouhlasim v tom ze neumi zpivat nak extra! umi! ale mas pravdu ze mela do jisty miry stesti -
ewaaaaaaaaa!
ewa jw proctě výborná! sice kazdy muze mit svuj nazor ale nemusite byt vulgarni a uz vubec to sem nemusite psat! ewa je uzasna zpevacka! -
.
hah,nak mi pamet neslouzi :D hiphopakJ@seznam.cz bye -
.
hojec,napiste mi nekdo prosiiiiiiiim na E-Mail jeji Icko,bo e-mail,bo jakykoliv kontakt na Ewicku ... dikec -
Re: Re: Re: ewa
ae to asi nikdo nemá nebo má ale nepravé no tak jí ae napis na email *3* -
Ewa
Zdar vy ste všichni jako lamy Ewička je nejlepší .. *14* *14* nechápu ty lidi co ji pomlouvají vůbec ji neznáte a všichni ji zavídite její cestu ste prostě ubozí není co dodat .. čest ;) -
.
hmmm..hlavne to musi vsichni vedet vid!!! *3* *3* *3* ...ja osobne ji nesnaim zpivat sice umi ale ty texty a ta hudba je hrozna...ani neni moc hezka *8* *8* *16* *16* *16* *16* *16* *3* *3* *3* *3* *3* *16* *16* *8* *8* *13* *13* *13* *13* -
Re: Re: Re: Ewa je super
já ve Zlíně a byla fakt super -
*18* *18*
*15* je nej *15* -
těším se na ni
Moje kámoška ji zná osobně a teď bude u nás na rockfestivalu a osobně se s ní seznámím :-) její písničky jsou fakt good :-) má dobrej styl a na to že je tag mladá je dobrá :-) respekt :-) -
Re: hm
a nedala by si mi ho pls ??