Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jana291995

bych chtěla slyšet vás

BYCH CHTĚLA SLYŠET ZPÍVAT VÁS...VŽDYT EWA ZPÍVÁ SUPROVĚ..I KDYŽ JÍ RO TŘEBA UJEDE ALE TO NEVADÍ...TO SE MŮŽE STÁT I MADONNĚ..EWA JE SUPER *15* *15*
  • Re: Ewa

ale Lucie Vondráčková byla slavná v daleko nižším věku a zpívala dost dobře,ale teď už je to slabší
  • jn

Jo, v celku pěkná holka, ale myslím že ani nemá ponětí o čem zpívá
  • ?????

máte někdo kontakt ne ewu
    jestli ano prosím napište mi ho na email
    12ajr@seznam.cz
    *3*
  • Re: Re: Hvězda

snad špatně vidíš a slyšíš né
  • Re: Hvězda

je taková miloučká,hezoučká a krásně zpívá
  • Hvězda

Ewa je super. Už je to i modelka. Fotila pro značku Baťa. Nádherně zpívá, je často v televizi. Titulní píseň Ošklivka Katka. Píše si texty. V Polsku je populární. Converse jí bestově sluší. Krásně se obléká. Ewa je super, je skromná a nestoupla jí sláva do hlavy, jak většině ostatních. Doufám (vy závistiví odpůrci Ewičky), že mi dáte 5, alespoň budu mít maximální počet bodů. *1* Záviďte si dál. Jste mi ukradení.
  • Ewa

Ewa je super. Je úžasné, jak v tak mladém věku, je člověk tak slavný. Mám jí moc ráda. Zpíváš nádherně.
  • závist

Nemám ráda takový ty ubohý kecy, 13-14ti letých holek...ve vašem věku řešíte to, jak kdo je ublíbený u kluků..snažíte se se zviditelnit jakým koliv způsobem a proto, že jí se to povedlo dobře, je úspěšná, tak vy začnete s pomluvama, ale tímhle si holčičky nijak nepomůžete...jsou to jen vaše hysterický a trapný kecy...mluví z vás pouze závist, je to tak, co?!
  • pro Ewu

Ewa Farna je super! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: bude nebude (???)

mě se dost líbí ewa farna
  • nevadi mi

nemam proti ni nic jenom se mi nelibi jeji zpěv obleka se hezky a vypada sympaticky ,ale ja neposloucham takovyto styl *5*ale metal a newim proc semka lezou ti kdo ji nesnasi a pomlovaji ji *7*
  • napis me na icq

ahoj ewy moje icq je 438457557 mohla bys me napsat?? *1* *1*
  • nika1979

Re: Re: Re: bude nebude (???)

nejjjjjjjjjj
    sexy hlas.......... *13* *13* *13* *5* *5*
    www.osobnosti.cz
    www.boy .george.net *4* *4* *4* *4*
  • nika1979

Re: Re: bude nebude (???)

tojo mně je nejjjjjjjjjjjjj je supr mlada krasna posilam kisses těm kteři ji oblibili a oblibena bude 214. roku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* tak at jsi veznou noutbouk
    http://www.youtube.com *3* *9* *13* *5* *4* *5*
  • jana291995

Re: Ewa je fajn:-))

To je pravda.Zpívá suprově.Viděla jsem ji naživo.Byla to super show.Zopakovala bych si to *14*
  • nika1979

Re: ja vas jen prosim

jaji zbožju a mam ji velice thank you i love you ewinku farnu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • zirafaandy

Ewa je fajn:-))

Ewa je fajn zpěvačka na to,že jí je teprve 15 (a už ve 13 zpívala dobře)!!!
    *1* *1* *3* *4* *3* *4* *15*
  • Re: JE NEJ

úůůůplne s tebou souhlasim! conversy a ewa jsou neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
  • JE NEJ

strasne se mi libi jak se silene obleka a jeji hlas je taky suprrrrrrrrrrr! ma moc dobrej styl kdyz nosi hlavne CONVERSE

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit