-
Děcko
Můůj názor je asi taková že ji maj rádi jen malí děcka protože je mladá!!! jo a vy co tady píšete že alespon něčeho dosáhla, ale víte kolik je takovej lidí kteří uměj zpívat jako ona ale nedostanou šanci!!!! a prej že je rockerka to jakej má hlac nemá s rockem vůbec nic společnýho!!!! Nemám ji ráda a ani nebudu """"" *9* -
Re: :-D
tak,to nevím,jakou typkou,co tím chceš říct *7* -
:-D
Nemám ji ráda, od začátku mi nesedla, ale je mi to jedno, prostě ji neposlouchám a nekazím to dalším...Jen jsem z tohothle stejného kraje a myslím si, že to jak se robí typkou je přetvářka, protože v takovým věku se tu ještě tak holky nechovaj..TAkže si spíše na něco hraje..ale jinak mi to je v podstatě jedno, je to můj názor, myslím si,že ho mít můžu a jen prachům zdar přeju a zkazit si život v tak brzkém věku *3* *1* -
ewicko do toho
Tááákže! vy co jí sem píšete jak je namyšlená atd. tak ste divny protože jí ani neznáte! skoro všichni co jí tu nadáváte ste v životě dosáhly pěkný houby a ste zakomplexovaný paka! jo a ted mi budete psát že se decko atd., ano máte pravdu je mi sice teprv jedenáct ale nechápu co je na tom lepšího když jste se prostě narodili dřív? vymyslete si jiný argumenty! já taky nemám argument žejí závidíte i když v podstatě asi nekteří jo! anebo mi sem budete psát že má každej svuj nazor, já to vím ale proč nadávat jen ukazujete jak ste ubohý a jak znáte jen ty vase "hustý" slova! když jí neáte rádi tak sem nechodte a nebo sem chodte ale nenadavejte! já nejsem taková "slušnacka" ale nemám za potrebu si dokazovat ze sem nejlepsí! a navíc nejste hudební znalci zato Lucka Bíla ta uz zpiva dost dlouho na to aby se v tom vyznala!me nemuze urazit nekdo kdo nema zadnou uroven a proste ma blby keci -
Re: Sourozenci
bratra a sestru13 a 2 roky -
Sourozenci
Ahojky! Hele prosim vás má Ewa Farná sourozence? Jestli jo tak kolik? A jaký? Díky moc! A prosím odpovězte mi je to naléhavé! *3* -
ewa je super
je sssůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůpppr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! *1* *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *4* *8* -
ewa je super
je sssůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůpppr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! *1* *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *4* *8* -
Re: kuk
NO A CO TAM?! *5* -
Re: Re: Ujde
akorát moc velkou hlavu má,ale přece si ji nebude zmenšovat,ale ukazovali na youtube,jak byla v óčku-a tam byla velice krásná,nožičky strašně hezoučké měla *14* -
Re: Ujde
vis kdyz je to zpevacka tak se nehodnoti vzhled (a navic vubec neni hnusna) -
Re: Re: .
a to jako,že nemá ráda propadající studenty nebo naopak *7* To jsem nějak nepochopil. -
Re: Re: Ewa je super
to je opravdu informace k nezaplacení *1* *15* -
Re: mno jo mno
je to slezská hudební legenda -
Re: Ewa download
výborná stránka -
kuk
koukněte se pls sem http://girra.blog.cz/ *9* *9* -
sportovkyně
proč není uvedena i mezi sportovkyněmi,vždyť vyhrála i sjezdařský závod *7* -
Ewa download
Na týhle stránce http://www.ewafarna939.estranky.cz/ stranka/download-videa_audia jsou videa na stahnutí. Sice ji nesnáším,protože si myslím,že je dost namyšlená,ale jestli to udělá někomu radost... *3* -
Roční fanoušek
*3* Líbí se mi Ewička, hned jak ji slyším, začnu tancovat!!!! Tanyny tanyny. -
??????
*9* ehm no comment *5*