-
Re: ???
EVA FARNA -
narozky
ahoj kdy mas narozeniny? -
Re: Ewinka zlatičko nej
TO JSOU HLASIM JA EWIČE FARNE NEZAVIDIM NEUMIM TO ANI NECHCI PROč by člověk mněl zavidet to je žpatnej zlozvik
ewička farna nejjjjjjjjjjjjj
ewi farna drž se jsi nejjjjjjjjj umiš všechno -
Ujde
ewa není špatná má hezký hlas ale Xsicht?hrůza *9* -
Re: jaky toje
jaky to je když člověk rano vstava a řika žadna slava *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: ???
Ewa!!! -
ewa
ewa je nejkrasnejsi a ma strasne krasny hlasik *14* -
???
Ewa Farna versus Sandra Bell
Kdo je lepší??? -
Ewa Farna
Ewa je nadherna holka *14* *14* -
Ewa Farna
Ewa je krasna a ma nadhernej hlas *1* *4* -
Ewina
Seš super moc Ti fandím tak se drž!!!!!!!!!! -
Re: Ewa Farna
Souhlasím ! *3* -
Ona že něco dokázala? S prominutím je to jen "loutka", co sama rozhodně nemá na to zatim něco dokázat... *3* Jen malá holka s neustálenejma názorama, jako většina jejích vrstevnic. Má pouze silnej hlas a dostatečnej "TV vzhled". Všichni kolem ní toho jenom zneužívaj! *9* Z takový komerce je mi od srdce na nic... *9* -
Re: jn
prodavačku nedělá,tak o zapadlém krámě toho moc vědět nebude i když může do něj chodit nakupovat,ale ať tak,či onak,to je snad 1,zda ví očem zpívá či ne,hlavně aby to zazpívala dobře -
Naprosto souhlasím!!! *3* -
Ewa Farna
Tahle diskuze....no comment. Koukám, že hodně lidí tady nemá ani slušné vychování.
Já osobně mám Ewu ráda a sem tam si ji poslechnul. Na to kolik jí je, toho rozdhodně dokázala víc než někteří z vás, co ji tu nadáváte. Jak už jsem jednou psala,její hlas se líbí i Lucce Bílé, a to už něco znamená *4*
Ewě fandím a doufám, že to dotáhne daleko. A jak někteří píšou....žádnou ostudou není. To, že s ní někteří žijí v jedné dědině, by si spíš měli cenit, než ji někam posílat.... *5* -
Milenec EWY FARNE!
Ewa mne má ráda.Ewa je mů malej miláček *14* -
Ewa a Lexa
Ewa je super, viděla jsem ji naživo a je strašně milá a na nic si nehraje. Byl to úžasný zážitek. Poslouchá ji i Lexa. ,,Dobrý den, vyšla už ta nová Ewa Farna?'' Lexo?! *1* *15* *1* Ewa je super. Souhlasím s tím předchozím vzkazem, že mi dáte 5. To je dobrý. Když dáte jedna = výborný vzkaz, když 5 = maximální počet bodů = výbornej vzkaz. *1* *15* *1* Je super, ale jsou ještě lepší. -
ewa je super
ewicka je proste zlaticko
*14* -
ewa je super
Ewa je dost hodna a mila holka.Nechapu lidi kteri ji pisi a prosi ji jak ubozaci o icq.Myslim ze toho dost dokaze a spiva fakt suprove.Kdo je semnou at mi pise na e-mailMRAWENECCEK@seznam.cz *1* *1* *4* *14*