-
ja vas jen prosim
ahojky mate radi ewu? ja jo a ten kdo ji nema rad tak ma svuj nazor ale prosim vas muzete sem napsat ze ji nemate radi ale mohli byste sem nepsat ze je to krawa a pdobne? dekuji tem kteri si uvedomi svou chybu *4* -
Re: bude nebude (???)
každý má jiný vkus.Mně se třeba líbí.A vy co sem píšete že se vám nelíbí,tak se vám líbí zas někdo jiný a nám ne: *3* -
bude nebude (???)
no že by byla něčím extra to se říct nedá ale je teprve na začátku svojí kariéry néé....ještě není tak zkušená ale třeba za pár let to bude ještě lepší takže bych neříkaja že je hnusná ani že žádná jiná zpěvačka není nej---- *3* *4* *7* *7* *7* *9* *8* *15* -
ewicko do toho
ewicka je hvezdicka ktera jen tak nevyhasne, ma super hlas a kdyz ja zkousim zpivat jeji pisnicky tak zazpivam dobre asi je mels me vubec rad protoze ona ma hlas ktery se jen tak nevidi! a pro ty co ji tu porad nadavate: zkuste si nejdriv poslechnout treba pisnicku JAKY TO JE protoze na tyhle pisnicce je nejlip vydet jaky ma uzasny a nadherny hlas! *14* -
Pro a proti
Ewa Farna není nic extra.Neříkám sice že neumí zpívat, ale myslím že měla prostě jen štěstí.Dobrý hlas má, ale to má hodně lidí, podívejte se třeba na superstar taky se jich tam pár našlo.
Jak říkám je to jenom lucky girl! -
Re: Ok
aspoň někdo souhlasí *4* -
Ok
přesně tak souhlasím je to nejslavnější Teenager v ČR a má boží hlas....jelí písničky...fakt mazec *3* *4* *3* -
super zpěvačka
tak tady se zase ukázala něčí inteligence, že ? Když se zpěv Ewy Farné líbí i Lucce Bílá, tak to už je jedno velké +. Lucka MÁ hudební sluch a VÍ, jestli Ewa umí zpívat nebo ne. Narozdíl tady od těch, kteří ji akorát závidí, protože Ewa je mladší a už toho dokázala mnohem víc než ti dotyční, co jí nadávají...jste ubohý a trapný....Já osobně mám Ewu ráda *3* *4* -
Re: Ewa je super!!!
A ty jí snad znáš?? *7* *7* Co když je opravdu namyšlená??? *7* *7* -
Re: Ewička je opravdu nej zpevačka
A co jí máme závidět?? *7* *7* -
Ewička je opravdu nej zpevačka
Ten kdo jí nadává akorád závidí!!!!!!! Holky jí závidej jak je hezka a kluci o ni maj zájem!!!!!!! EWA FARNA JE NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* -
Re: Já
*15* *15* ty nejsi žádná Farná tak s eza ni nevydávej,mno to seš teda dobrá žes na to přišla až ted! *15* *15* -
Já
Tak ted jsem si to přečetla a vidím že se vám nelíbim!Děkuji všem kteří mi popřáli k narozkám a k svátku.
Vaše Ewa Farná *4* *4* -
Ewa Farná
ewa je náhodou sqělá zpěvačka a nevim proč tady sou ako všichni proti *10* -
Re: Ewa je super!!!
To je vše co o ní víš,že je super zpěvačka??? *7* *7* *7* *7* *7* *7*7* Dost ubohý *9* -
V.K.
Ahoj! jdeš letos na Vendryňský karneval? Zdraví Tě Vendryňané.... *4* -
hmmmm
Zdravím
Hmmm šumná a občas ji poslouchám. Celkem pěkná holka a super zpěvačka.
toš tak no -
....
to by mne zajimalo koho si najala aby zani napsal texty -
Re: .
Tož zdar chlape (nebo děvušo). Tvá Ewička má účet na Alíkovi, chvíli jsem si s ní korespondoval ale po zjištění její intelektuální úrovně a vztahu k propadajícím studentům z Gymnázia jsem toho raději zanechal..:)) Tak to na ní můžeš zkusit ale běda ti jestli nemaš vyznamenání:D Jak řikal polda Novák z Kamenáku, myslim tu pasáž s jedničkářema:) -
Re: Ewa je super
koho vole zajímá co má doma za její cdčka a k tomu ještě jesi sou přepálený ! ! !