-
Re: cože???
TAKY SOUHLAS!!! -
Rovnátka
Vážně jsem si myslela že Píseň Ticho je slovensky. *1* Měla by se asi Ewička naučit vyslovovat, pokud jí ovšem nebránějí ty rovnátka... *15* -
Ewka ;-D
Sry ,ale Ewku fakt nemusim.. Uznávam ,že je jí teprve třinác a zpívá fakt dobře ,ale ty texty a... Jako osobnost je prostě.. prostě trapná .. ;-) Nej byl rozhovor s Bravíčkem ,tam se ti to fakt povedlo ,Ewi ;-D -
Taby...
Zdar Ewo,nemohla bys prosim nekam dat tabulaturu kytary ktera hraje v mels me vubec rad.Docea by mi to pomohlo... *3* ses v pohode... -
Re: cože???
SOUHLAS!!! -
cože???
Nevim,jak to vnímáte vy,ale taky vám příjde,že má Eva fanynky v rozmezí 9-11let a potom od 50ti nahoru *5* *5* *5* hele Evo,sekni s tim...jen se ztrapňuješ... -
Re: bad
Myslím že by si především mněl zalest k ostatním šrotům!! *5* Tam si pust toho tvého Jacksna a neotravuj okolní svět!!! *8* -
ewa
Hele ludi kde bydli Ewa v jakym městě??
A umí Polsky *1* -
bad
Ewo až prodáš víc CD než Michael Jackson (tj. zhruba 500M) tak se mi ozvi a možná tě začnu i poslouchat... -
ahoj ewy dáš mi tvoje icq moje je 393653820 prosím napisaj plsky zatím ahoj *14* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *4* *4* -
Re: Re: hermiona
ahoj EWIčKO mám tě moc rada jsi nej nej nej nej a ještě jednou nejlepší holka a né jen holka aLE I ZPĚVAČKA jsi superrrr *15* -
ha
No jo závist je blbá vlastnost,že? *1* -
Re: hermiona
Ahoj, diky za vzkazy, mejte se vsichni krasne.
A ahoj v Brne, a prijdte na muj koncert 5.10. v Lucerne v Praze.
Tesim se na vas.
Vase Ewa -
hermiona
ahoj ewo *4* *16* *5* -
Re:fuj
Ja te teda uplne chapu!Taky nechapu,jak 13 holka muze zpivat jestli ji mel nekdo rad! *7* Je to upa uvaleny,kdyby to zpivala třeba ve dvaceti,tak to chapu,ale ve 13 letech*9* *8* *7* ? -
Ewa
Ahojky Ewo ty jsi úplně super 1 *3* .
Kde ted budeš mít koncert prosím *4* *3* *3* *14* -
Ewčo
hej lidi když se vám tak Ewa nelíbí tak proč lozíte do jejího Funclubu beztak jí jenom závidíte ,že je tak dobrá a že se dostala do showbiznisu a vy ne .Tak jí neposlouchejte a nechodte na její stránky a je to !A Ewi ty si z toho nic nedělej jsou to jrn namyšlení frackové kteří ti závidí *4* *13* -
Re: Re: Co proti ní máte!!
ano já jsem s vámi přitom ,že je Ewa supr a je mi ůplně ukradený jestli ty písničky někomu ukradla nebo ne proboha!!!nevím ani jestli to je pravda a i kdyby byla tak mě to vůbec nevadí ,protože je mladá a teprve začína a ty kecico pro ni majíto jsou jenom hloupí lidi ,kteří ji zzávidí ,tak když se jim Ewa tak příčí tak proč ji poslouchají a dívají se na ni ,nikdo je do toho přece nenutí!!!!!!!!!!!!!!!! *13* *9* -
Ewa
HEH kdyby nebyla pěká , neštěkl by po ní ani pes.... *3* -
Ewa
Nefím kdo ji fandí a kdo naopak ne ale znám víc lidí kteří ji nenávidí než ty , kteří ji fandí . Já osobně Ewu nemusím , chápu ty , kteří jsou jejími fandy. Ale docela doufám , že už vypadne z hitmarád někam do ciziny alespon by jsme od ni měli pokoj . *1* *9*