-
Ahojdy
Ahojdy Ewi nic si z toho nedělej jsou to jen nafoukaní parchanti kteří mají blbý keci!!!! *16* Já ti chci říct že Ti to moc přeju být takhle slavná taky bych chtěla být slavná *4* !! Jo a těším se až vyjde to tvoje nový cédo určitě si ho dám do mp3 jestli chceš tak mi napiš na email bude se těšit *1* a kdyžtak mi je 10 let !! *3* tak zatím pa -
Re: Co proti ní máte!!
jj ty máš pravdu !!!! ewa je suprrr!!!!!!!!!!! *1* *4* *14* *5* -
Re: Super
To máš smulu to ti na 99% nevyjde -
Re:
Co máte stím že ji je 13 vždy%t ji je už 14 -
Re: co kecáš!!
jo uplně souhlasím *3* -
Re: Asi ste se spletli
jo to jo *4* -
Re: Nechápu!!!
Vždyt to je jen písnička, -
Nechápu!!!
Nechápu tu holku...jak může ve 12 nebo 13-ti letech zpívat o tom jestli ji měl někdo rád???Beru kdyby to zpívala nějaká dvacetiletá zpěvačka,ale tohle kuře??? *9* -
překlad Tam gdzie ty
Dá se sehnat překlad textu "Tam Gdzie Ty..."? -
Co proti ní máte!!
Ste se svýma trapnýma kecama vtipný asi jako prkínko na záchodě!! *5* Ewa je náhodou moc supr, a já jí přeju, že je slavná už takhle brzo!! *14* -
Re: piko
MNO NARODILA SE V TRINCI TED JE V PRAZE MNO NEVÍM TEDA JESTLI POŘÁD TAM JEŠTĚ BYDLÍ ... -
Re:
MĚ SE NEJVÍC LÍBÍ KOČKA NA ROZPÁLENÝ STŘEŠE -
Re:
*1* *1* TY SEŠ NAJIVKA,SNÍ BY SE CHTĚLO ALE HODNĚ LIDÍ SEZNÁMIT AJEŠTĚ ONA URČITĚ NECHODÍ SEM SE DÍVAT CO TU KDO PÍŠE *1* -
Nechápu ty co shaněji její icq a obtěžují psát na ZFAKOVANÁ icq atd. myslím kdybych byl jí tak bych rozhodně do icq profilu nepsal svoje méno datum narození atd. Ale to je jen věc mího názoru když se někdo nudí ať dělá co chce *4* ale je to zbytečná stráta času to bych ten čas využil s nějakou holkou a nebo bych už radči sledoval TV NOE *1* pro ty co ji neznají www.tvnoe.cz a tu je live stream. http://www.tvnoe.cz/index.php?cmd=page&id=108&lang=cs -
Ramazzotti is the best !!!
Plně souhlasím Eros je prostě velký Capo Mafioso !!! -
umi po naszymu tymu je dobro
Umi po naszymu tymu je dobro *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
Ramazzotti je extratřída!!!
Ewa je výborná ale Eros je extratřída!!!Možno někdy čas ukáže. -
ewa
tak já jako nevim no co k tomu všemu říct....já osobně její hudbu ani zpěv vůbec nemusim ale příde mi hoděn hnusný o ní řikat tak hnusný věci......uvidíme jak byste se tvářili kdybyste byli v její kůži......:-)ajko mě příde trošičku namyšlená ale já se jí nedivim bejt slavnej taky bych asi nezůstala stejná:-)a přeju jí strašně moc štěstí a úspěchů.....toť vše *3* *3* -
Ewa je fakt super zpěvačka
Eva Farna je fajn zpěvačka a rád ji poslouchám na cédečku. *4* *14* -
Umiš to taky
Jsem tvůj fanda *14*