-
Ewa Farna je na holky!
Ctete tohle... http://www.inblog.cz/je-ewa-farna-n a-holky/ *9* -
Souhlas s JoJo92
Super jojo 92 souhlasím s tebou,u nás jsou taqkový p*** co ju pořád zpívají a nevím,co na ní vidí!!Taková ubohá trapka-no normální uječená pubertˇačka a PS.:Jak vyje jí nezávidím,není taky co! *1* *1* *1* -
Což
Si říkejte co chcete je prostě dobrááááááá........ -
Re:
no teda spivani se s,ze se nestydis *1* *1* -
ahojky Ewo
ahojky Ewo si moc super a mam tve cd umis hezky zpivat si o 6 mesicu starsi nez ja a docela ti to zavidim ze umis tak karasne zpivat kdyz tak mi pisni na mail asi je to drzost ale to je fuk skusit se musi všechno!a těch debilů co ti tu píši tak si jich nevšímej ty aspon neco umis oni patrej do hajzlu!!! *3* *3* *3* rada bych si stebou psala a holky u tebe ve třídě ti to musí závidět *4* *4* *4* -
SILVESTR
Na Silvestru z Václaváku sto rrozpálela..ale..tvoje..CD..je super...ale zpívalas..tak trochu valešně.. *9* *13* *8* *15* *5* *4* ale jinak to bylo super *4* *14* *3* *3* *5* *14* *1* *1* *4* *15* *8* -
Ewo jak si se dostala k spívání? *4* mám tvoje cd a je supek moc se mi líbí písen zapadlej krám
-
Ewa je SUPER!!!
*3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* Ewa je super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
ahoj Ewo nechces mi poslat tvoje cislo?
-
písničky
moc se mio líbyla písnička měls mě vůbec rád už se těším na další písničky *3* -
Ewi, nevšímej si těch lidí co píšou že seš kraďoška písniček, oni nechápou že to odzpívat musíš. Máš perfektní hlas, tak se drž. Na Silvestra na Václavák že? Těšíš se *7*
-
podpora
Ahoj Ewčo,když už jí nadáváte tak asi máte velký důvod.. *7* Já osobně Ewě fandím měli jsme ve škole SUPERSTAR a zpívala jsem písničku NEBOJÍM SE a měla jsem 1.místo- Drž se EWO!!!!!!! *15* Máš hodně fandů i kluci u mě ve třídě tě poslouchaj- *1* Papa *3* Jarča -
Chce být originální?
Nazdárek, nechápu jak toto děco může tvrdit, že chce být originální když jen přezpívá cízí songy.... Koukněte na: http://www.youtube.com/watch?v=hL9C5IQZVj4 -
dotaz
ahoj já bych se chtela zeptat jestli to je pro tebe těžké v 13letch se stát dost dobrou zpěvačkou .moc ti fandim si jednička *3* -
smilici
*1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* -
ahojky
Ahojky EWY dala by si mi prosimtě tvé icq nebo nějakou adresu na které si můžem spolu psát:)jsi mi hrozně sympatická a hrozně pěkně zpíváš ti fandím *3* *3* -
Ahojky fanouscci jsem velice rada ze mam tolik lidi kteri mi fandi moje icq je 296-851-619 *14* -
ahoj Ewo si skvělá moc ti fandim a fakt ti zavidim ze uz ve 13 letech ses takhle slavna pa a drz se :) *1* *3* *4* *14* *3* jsi *4*
-
ahoj
ČAU EWO.JAPAK SE TI DAŘÍ A JAK TO VŠECHNO ZVLÁDÁŠ *3* -
No tak na to kolik jí je si myslím že zpívá docela dobře.. *14* *1* *9*