-
..
neni spatna ale uz by mohla zase vydat novy CD protoze tamty uz sou vohrany -
-
Re: ..
Hele dyt ona vydala za 3,5 roky 5 CD a 1 DVD...to se ti jako zdá málo?? Znáš někoho kdo by toho za takovou dobu vydal víc, když navíc chodí do školy??? Jestli se ti zdají ohraný tak se začni učit poslky a kup si polský CD...
-
-
Ewo spíváš hezky. A doufám že to tak bude navždy. Napsala Valentýna. *1* *1* *3* *3* *4* *4* *5* *5* *15* *15*
-
ssuuppeerr EWA
Eva je dobrá spěvačka a dotahneto do kohceeeeeee ja ji moc věřím *14* *14* *14* -
-
Re: ssuuppeerr EWA
ja eve moc moc věřím *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
irjž
žádný noo fuuj Ewa je skvěláááááááááááááá -
-
Re: irjž
jo přesně,souhlasím polianah!! *3*
-
-
ne nejsem
ne lezbicka nejsem LIBI SE MI KLUCI KTERI ZE SEBE NEDELAJI NEMYSLENY FRAJIRKY A PREDVADI SE TO ME UPLNE DORAZI dekuji za vase prisopevky ste fajn lidicky!!! *14* -
?
Ewo kdo tě má vůbec rád? *1* *13* *7* -
-
Re: ?
Já tebe ne! *1* *1* *1* *5*
-
-
Ahojky Ewičko jseš nejskvělejší zpěvačka. Máme tě mrtě rádi,mám cédéčka s tvýma písničkama a furt si je pouštíme. Jseš skvělá. *1* *1* *1* *1* *4* *4* *4* *4* *5* *5* *5* *5* *15* *15* *15* *15*
-
-
Dúfam že vieš že si to nikto okrem nás neprečíta!! Natoš Ewa!!!
-
-
mel jsem ji rad ale hrozne m
e prekvapilo jeji chovani v Superstar jjestli se na sebe snazi upozornit tak zvolila opravdu dost blby zpusob.Je neuveritelne trapna at si pusti zaznam a koukne se na sebe . -
-
Přesně tak... souhlasím
-
-
všechno nej jsi bezva zpěvačka *1*
-
Leporelo je od ní nejlepší *4*