-
NEJ!!
Je to super zpěvačka!!!!!!!!!!! www.ewa-farna.wz.cz -
*14*
-
ewa je super
*3* *3* je to Suuuuuuuuupr zpevacka *1* -
Uz jsem myslel ze si začne hlídat váhu a ona zřejmě rezignovala...velká skoda byla kočka dnes obtloustla dvacítka co teprve za pět deset let? k pop zpěvačce proste tloušťka nepatří!
-
ewa
tak já jako nevim no co k tomu všemu říct....já osobně její hudbu ani zpěv vůbec nemusim ale příde mi hoděn hnusný o ní řikat tak hnusný věci......uvidíme jak byste se tvářili kdybyste byli v její kůži......:-)ajko mě příde trošičku namyšlená ale já se jí nedivim bejt slavnej taky bych asi nezůstala stejná:-)a přeju jí strašně moc štěstí a úspěchů.....toť vše *3* *3* -
Evo jsi dobrá "podle mne" zpěvačka a jestli Ti je dobře tak jak vypadáš a na ostatní se vykašli kdysy nějakej blbec řekl že ponožky v sandálech jsou hrozný a všichni to papouškujou aby vypadali že se vyznají a to samé je o ženách nějaká vyzáblina nastavila totálně stupidní a nezdravý trend a všichni zase papouškujou tak se na ně vybodni bo zdravi je přednějši ni
-
ewa
ewa je nej na česke popove scene a take ji to moc sluší je svá a umi se oblekat tak aby vypadala vždy dobře -
LA LA LAJ
Jaká se vám nejvíc líbí písnička od EWy? Mě la la laj a z posledního alba Břehy ve tmách *14* *1* -
-
Re: LA LA LAJ
Mně se líbí většinou všecky. Hlavně povedené je její poslední CD. Z druhého se mi líbí Ticho a pak taky Boží mlejny.
-
-
ehm...fakt ne.děkuju
Ewa Farná má možná dobrej hlas.písničky strašný.nepochopila jsem text proč jak zapadlej krám cejtit se mám,no,jestli ty někdy vyhraješ Zlatýho Slavíka,má se ČR za co stydět. *9* -
-
Re: ehm...fakt ne.děkuju
Yeah, máš pravdu! Akorát neumí skoro vůbec zpívat, ale to je jedno! *1* *5* -
-
Re: Re: ehm...fakt ne.děkuju
BYL ZVAS NEKDO NA JEJIM KONCERTU?KDYZ NE TAK NEKRITIZUJTE A KDYZ JO TAK JSTE HLUCHY PROTOZE EWA ZPIVAT UMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* -
Re: Re: ehm...fakt ne.děkuju
Umí Zpívat !!!
-
-
-
Ja mam ewu ráda a myslím si že nikdo by ji nemel soudit podle toho kolik ma kilogramu podle me je supr spevačka a to je hlavní.PROSÍM NESUDTE LIDI PODLE VZHLEDU!!!