Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NEJ!!

Je to super zpěvačka!!!!!!!!!!! www.ewa-farna.wz.cz
  • *14*
  • ewa je super

*3* *3* je to Suuuuuuuuupr zpevacka *1*
  • Uz jsem myslel ze si začne hlídat váhu a ona zřejmě rezignovala...velká skoda byla kočka dnes obtloustla dvacítka co teprve za pět deset let? k pop zpěvačce proste tloušťka nepatří!
  • ewa

tak já jako nevim no co k tomu všemu říct....já osobně její hudbu ani zpěv vůbec nemusim ale příde mi hoděn hnusný o ní řikat tak hnusný věci......uvidíme jak byste se tvářili kdybyste byli v její kůži......:-)ajko mě příde trošičku namyšlená ale já se jí nedivim bejt slavnej taky bych asi nezůstala stejná:-)a přeju jí strašně moc štěstí a úspěchů.....toť vše *3* *3*
  • honza1957
    Evo jsi dobrá "podle mne" zpěvačka a jestli Ti je dobře tak jak vypadáš a na ostatní se vykašli kdysy nějakej blbec řekl že ponožky v sandálech jsou hrozný a všichni to papouškujou aby vypadali že se vyznají a to samé je o ženách nějaká vyzáblina nastavila totálně stupidní a nezdravý trend a všichni zase papouškujou tak se na ně vybodni bo zdravi je přednějši ni
  • ewa

ewa je nej na česke popove scene a take ji to moc sluší je svá a umi se oblekat tak aby vypadala vždy dobře
  • i.love.green.day

LA LA LAJ

Jaká se vám nejvíc líbí písnička od EWy? Mě la la laj a z posledního alba Břehy ve tmách *14* *1*
    • acdz24

Re: LA LA LAJ

Mně se líbí většinou všecky. Hlavně povedené je její poslední CD. Z druhého se mi líbí Ticho a pak taky Boží mlejny.
  • ehm...fakt ne.děkuju

Ewa Farná má možná dobrej hlas.písničky strašný.nepochopila jsem text proč jak zapadlej krám cejtit se mám,no,jestli ty někdy vyhraješ Zlatýho Slavíka,má se ČR za co stydět. *9*
    • Re: ehm...fakt ne.děkuju

Yeah, máš pravdu! Akorát neumí skoro vůbec zpívat, ale to je jedno! *1* *5*
      • Re: Re: ehm...fakt ne.děkuju

BYL ZVAS NEKDO NA JEJIM KONCERTU?KDYZ NE TAK NEKRITIZUJTE A KDYZ JO TAK JSTE HLUCHY PROTOZE EWA ZPIVAT UMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1*
      • Re: Re: ehm...fakt ne.děkuju

Umí Zpívat !!!
  • Ja mam ewu ráda a myslím si že nikdo by ji nemel soudit podle toho kolik ma kilogramu podle me je supr spevačka a to je hlavní.PROSÍM NESUDTE LIDI PODLE VZHLEDU!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší