Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nespesna

nej

ad máš v životě samé štěstí.
  • miley11cyrus

jj

Dívejte já jsem mohla jít na její koncer je v čr můžete na ní jít kdykoliv ale miley cyrus prominte že jí sem pletu ta do čr pojede asi 1 za život ale ewa je češka může si klidně číst co tu píem tak řeknu ahoj ewo máš dobré některé písně hlavně MĚLS MĚ VŮBEC RÁD *4*
  • No tak na to kolik jí je si myslím že zpívá docela dobře.. *14* *1* *9*
  • ahojky

Ahojky EWY dala by si mi prosimtě tvé icq nebo nějakou adresu na které si můžem spolu psát:)jsi mi hrozně sympatická a hrozně pěkně zpíváš ti fandím *3* *3*
  • Souhlas s JoJo92

Super jojo 92 souhlasím s tebou,u nás jsou taqkový p*** co ju pořád zpívají a nevím,co na ní vidí!!Taková ubohá trapka-no normální uječená pubertˇačka a PS.:Jak vyje jí nezávidím,není taky co! *1* *1* *1*
  • Ewo,zřejmě si myslíš jak seš cool nebo tak něco,že se všichni v neděli večer válej u televize smíchy jak seš vtipná.Si fakt hrozná mohla bys brát nějaký ohledy na ty lidi co je ponižuješ.Nejsi ani cool jsi ubohá a arogantní blbka.Myslim že žádne režisér není tak pitomej aby tě obsadil do příští superstrar,protože od tý doby co seš tam ty tak sledovanost prudce klesla.Tak se vzpamatuj!
    Tvoje NEfanynka
    Enysek
  • Ewa se dává cestou která nikam bohůžel nevede a akorát ji tam bude čekat velká propast..její chování v Superstar je na ůrovni 10tiletého fagana..takle že se ona baví ? fakt ubohost..!! *16* měla byse nad sebou zamyslet ..aby nebylo pozdě..!! velmi mě sklamala..!! a spletla sem se vní...!
    • Souhlasím s tebou.!!! *1* *3* *4* *5*
  • Vše nej k 22 narozkám Ewy :-)
  • no ,já ji moc nemusím a taky si myslím, že až tak dobrá zpěvačka není, docela by mě zajímalo, jak ji a kdo tak zpopularizoval a taky za co nebo za kolik, že je už od dětského věku braná jako popová hvězda.
  • Upřímně, Ewu jsem považovala za velmi inteligentní dívku, bez ohledu na její věk měla dospělé a inteligentní názory, ale to, co předvádí v Superstar, je vrchol. Sláva ji asi vlezla na mozek. Možná by si měla vzpomenout na svoje začátky, kdy byla ještě na startu. Nebo ji asi klesá popularita a potřebuje se zviditelnit. V tom případě nechápu, proč to dělá tímhle ubohým a trapným způsobem. Připadá mi ale, že arogantní tam jsou všichni (nejvíc Habera) a neuvědomují si, že by měli šetřit s těmi sprostými výrazy, když se na tu soutěž dívají i malé děti. Nedokážou pochopit, že ty jejich uštěpačné a někdy až urážlivé poznámky mohou soutěžícím dost ublížit. I když ten dotyčný zpívat neumí, jde to říct jemněji. No ale bohužel o té peprnosti to je, slušnost nikoho nezajímá a nikdo by to nesledoval. Chápu. Právě proto na to nekoukám. Jediný člověk, který byl v porotě na úrovni, byla podle mě paní Osvaldová. Upřímně řekla člověku, co si myslí a zbytečně ho neponižovala. Měla by tam být spíš ona místo Farné.
    • V Superstar není nikdo sprostý, no tak je tam trochu sranda a vy všichni z toho děláte strašnej průšvih, hlavně kvůli Ewě, od té doby co je v Super star si na ní každý vylívá vztek, nevidím důvod, každý jsme jiný, něčím zajímavý, za něco si třeba můžeme připadat trapní, ale takhle že všeho vznikaj jenom hádky a co? Co vám Ewa udělala tak špatnýho, nikdo neodpoví, maximálně takhle: ,,Je trapná" Tak si to myslete, ale pro mě jste trapní vi pomluvači jedni mizerní a posraní!!!
      • To co se děje v superstar nazýváš trocha srandy? No to si snad děláš srandu teď a nebo máš ubohý smysl pro humor.
        Možná by ses mohla apoň trochu zamyslet nad názory, které tady o Ewě čteš, jen malilinko, jestli na tom přece jen není troška pravdy. Jen trošička. *4*
        • Ne vůbec si nedělám srandu a vtipy a srandu miluju, nenávidím nudný lidi...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší