-
ewi
ahoj ewi jsem moc štasnej že jsi spevacka *8* -
....
všimly jste si že ewa byla dřiv takova tlustši a ted je uz zase takova stihla jako kdyz byla mensi ona s toho asi vyrostla *15* -
-
Re: ....
jo jo ale ted uz zase byla takova docela oplácaná :D -
kdo by si toho nevsimnul *14* -
-
Re: Re: ....
*1* *14* *15*
-
-
-
Nerad pomlouvám ale to její chování je fakt otřesné.
-
-
Já bych řekla, že ani ne. Jak ona sama řekla, má před sebou možná poslední puberťácký rok a tak chce své emoce dávat znát. Některý její reakce v superstar mi přišli přehnané, ale to nemá nic společného s jejím chováním mimo kamery.
-
-
Já bych si stebou dovolila nesouhlasit. Myslím, že puberťák se nerovná trapný idiot, hulvát ano, omlouvám se za tem výraz, ale prostě totální kr.tén. Znám spousty puberťáků, ale aspoň špetka soudnosti se u nich dá vystopovat. U Ewy ne. Však uvidíte za rok, jestli nebude ještě trapnější. *5*
-
-
-
Jsi nej nej kdy budeš mít koncert uděláš ho v Ústí protože te uplne zeru!!!!!!!!!! *8* *6* *14* *14* *14*
-
....
*10* nemám ráda poláky *10* -
-
Ewa má českou národnost..jen se narodila v místěpolíž Polska(nebo v Polsku..tet newim) *7* -
-
ewa je polák ale na tom není nic špatnýho já jsem zase na 5procent němka na 9procent francouzka a na 7procent taky polka tak co jako?jo a nežeru jí nemám jí moc ráda -
narodila se v Třinci tedy v ČR -
-
Re: Re: Re: ....
MNo alespon nekdo normalni..
-
-
-
-
Ahoj všichni nesmíte mi mít za zlé co teďka napíšu. Ewa je prostě strašná a nemám ji vůbec ráda . A je mi jedno ,že se vám to nelíbí ,ale je to pravda a to ještě jak se chová v Superstar tak to je vrchol .
Podle mě je ****!!! *1* -
Ta holka je děsně nedospělá...měla by se vzpamatovat a uvědomit si, že to jak se chová lidi odrazuje...je to už trapné a to hodně!!!!
-
-
Nesnáším stupidní pořady typu SUPERSTAR adt. Jednou, asi omylem, jsem zahlédla, jak se tahle nedospělá, namyšlená rychlokvaška nadavovala nad vystoupením nějakého soutěžícího. Dobře, je to soutěž pro všechny a mají tudíž podle pravidel možnost se ukázat. Jsou tu samozřejmě extrémy, ale.... pokud už se dostane soutěžící dál, měla by se tato husička alespoň snažit chovat profesionálně a kultivovaně. I když postrádám logiku, jak může v porotě hodnotit někdo, kdo sám zkušeností asi moc nemá. Také vylezla z nějaké soutěže a bude pohrdat těmi, co to chtějí zkusit??? Měla by se zamyslet, ale tím v hlavě...
-
-
No, já jsem ji ráda neměla, vždyť to bylo jsané už dávno, co je to za člověka. V superstár se to jen potvrdilo. Ji nikdo pmlouvat nemusí, stačí se podívat jak se chová. Ona se usvědčí sama. *3*
-
No, když už se tu opět smazalo pár příspěvků, tak jen podotýkám, že sice nechápu, proč to kdo dělá, jestli se mu Evina tak strašně líbí nebo co. Ale nic to nemění na faktu, že je to jen ubohá trapka, která předvádí, jak nemá mozek v hlavě. *11* *11* To, co je vidět s v superstar je opravdu k poblití *11* , tak sledovanost toho poředu podle toho vypadá. *10* *10*
-
-
Teda je mi velmi líto že musím napsat o slečně Fárné že jsem se vní velmi ,ale opravdu velmi sklamala.Nechápu proč má chování, jak noční pracovnice a to velmi hrubého zrna.Místo aby zrála jako víno ,tak se ukazuje v takovém světle, že nechápu, jak může taková děva vystupovat v porotě a rozhodovat o jiném člověku.Slečno Farná jděte .....kazíte to všem,jak mohou dávat odměnu člověku za špatnou práci?Jste hulvátská a nevychovaná prostě FRACEK.....
-
-
To nemusíš psát, že tě zklamala, mě třeba ne, naopak, mě pobavila. Je pořád úžasná, nevidím v ní problém, protože když je někdo chytrej a ještě k tomu slušnej, hezkej a vtipnej, tak se s ním nikdo nenudí a je v tom případě atraktivní a temperamentní, i kdejaký kluk by ji chtěl
-
-
Hezkej? Ewa je hezká????
-
Leda idiot, to ti řeknu. A ty by sis měla jít radši hrát s panenkama, tvé názory tomu odpovidají, holčičko!!! *7* *7* *4*
-
-
Já s panenkama? Hele klidně, ale nejdřív musím vyřídit tyhle protivné sprosté komentáře, ale potom ti splním tvé přání
-
-
-
-
-
Ahoj evo
přeju ti všechno nejlepší k 22 narozkám:)