-
Měla jsem jí ráda, ale teď už nemám. Nehorázně se změnila. Vyrostla z ní hrozná ..... no, to je jedno. Viděla jsem sestřih Evy v castingu Superstar a zhrozila jsem se. Myslí si jak bůh ví není dobrá a zajímavá ale je trapná, trapná, trapná!
-
-
maš apsolutni pravdu souhlasim s tebou
-
-
SUPER
SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRR.MOC SE MI LÍBÍ TVÁ PÍSEN (MĚLS MĚ VŮBEC RÁD) HODNĚ ŠTĚSTÍ,ZDRAVÍ A DALŠÍ PÍSNĚ.
*1* *5* *14* *14* *3* *4* -
....
vše nej přeji...To sjem ani nevěděla, že má ve stejný den naorzky, jako já *15* -
ewičkaaa
ewičkaaa!!!!!!!hej lidíí myslíte že si to čte??!! *7* -
haha
hele lidi ona má na některých fotkách vlasy jako ošklivka Katka *1* *5* -
cabas
Tak ja vam nwm. me se zda ze Farne stoupla ta slava nak do hlavy. a to jeji oblikani posledni dobou mno vubec se mi nelibi *9* -
Její pěveckou kariéru ponechme stranou, mně se spíše nelíbí jako člověk. V rozhovorech v časopisech se prezentuje jako křesťan-evangelického vyznání, dokonce se kvůli ní obrátil na víru jeden její fanoušek (začal číst Bibli), ale v jejím projevu v porotě Superstar její "křesťanská láska" opravdu vidět není. Nepíše se náhodou v Bibli: "Před nikým se neponižuj a před nikým se nepovyšuj??? Kdo ví, jak se potom chová v osobním životě? Není to náhodou pokrytectví?
-
Tak hele.....
Tak hele já jsem obvykle zastáncem toho že každý má svůj názor, ale teďka ste mě fakt vytočili!!! Vy kteří tady Ewě pořád píšete že je to straštná piča tak se radši nejdříve podívejte na sebe!Ten kdo něco takového o někon jiném píše je sám to samé...!stejně si myslím stejně jako asi hodně opravdovích farnoušků že Ewě jenom závidíte že je tak slavná, hezká, že umí zpívat a že je NĚKDO narozdíl od Vás vy nuly!!!!!!!Takže tady přestaňte psát ty pičoviny a hlavně než něco takového napíšete podívejte se nejdříve na sebe a zamyslete se nad sebou a tím co tady píšete!!!!!!! -
-
Re: Tak hele.....
jaji nenadavam neuražim...... viš včera .jsem koukala top star aj mejdan z vaclavaku je prostě užas......... a šik................... co ji mmame podle tebe sharpay 1995 . ja nejsem nulu zpivat umim ... . zavidět nechci uražet ....... zamišlena .......... jsem dost ... tak co tu tedka piši ja very *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Tak hele.....
jezis niko uz zacni knecne psat takovy komentare ktery davaj aspon trochu smysl a nedavej do tech svejch komentaru vzdycky tolik smajliku je to trapny jen pro informaci -
-
..
ja jsi budu davat kolik chci ja doris jasně ja pišu svuj komentař....... pukud jse ti nelibi... to tvujjjjjj nazor muj nazor dava logiku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ..
darís promin jakonečně
píšu .. komentaře ježiš maria ................
tak to pochop ....... psat umim .......
jasně. darís ...... ja jsem very *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ..
ale pises je nesrozumitelne !!!!!!!!!!!!! ja se neci hadat to ja jen ze tem komentarum vubec nerozumim
-
-
-
-
To já sem psala jen těm co jí tady nadávají!!! -
ew farna supr ................ nejjjjjjjjjj *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Ewa
Na vaclavku byla super skoda ze pristi rok tam nebude *9* -
-
Re: Ewa
Ale fakt proč tam nebude????? *8* *9* *9* -
jako prvnak sem mnela ewu nejradsi *14*tet se o spevacky moc nezajimam *5* ale ewa jeste jde *4* ewo neco me napis *4* nato ze ti je 15 *3* tak ti todocela jde *15* decka z moji tridy te miluji *14* *4* -
a proc tam nebude??? pls odpovez -
-
Re: Re: Ewa
Pry jde pristi rok slavit silvestr s kamosema *8*
-
-
-
Vítěz
Ewa vyhrála slovenské Musiq1 Awards v kategorii Zpěvačka!!!! Více najdete na www.musiq1.tv. Gratulujeme!
(nejde mi to psát do novinek - můžete to tma někdo napsat..) -
-
neznámá
nevíte jest-li Má Ewa profil na lidech *7* *7* *7* *7* mám ji mocccccc rádddddddaaaaaa *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: neznámá
pár jich tam najdes ale to sou jenom ty ktery se za ni vydavaj
-
-