-
ÁÁÁ
No lidi včera ten koncert ..... nádhera *14* *4* *1* *14* -
Super
je fakt sqelá už se těším na její CD je ůžo *3* *3* -
no
Ewa sice zpívá dobře ale Sandra Bell bohužel líp *9* .Jsem Sandry fanoušek.Ewo boj se! *13* -
-
Re: no
Myslim ze se Ewa Sandry nemusí bat ani nahodou.... *3*
-
-
Chce být originální?
Nazdárek, nechápu jak toto děco může tvrdit, že chce být originální když jen přezpívá cízí songy.... Koukněte na: http://www.youtube.com/watch?v=hL9C5IQZVj4 -
Ewa
Ewa je super. Je úžasné, jak v tak mladém věku, je člověk tak slavný. Mám jí moc ráda. Zpíváš nádherně. -
-
Re: Ewa
ale Lucie Vondráčková byla slavná v daleko nižším věku a zpívala dost dobře,ale teď už je to slabší
-
-
Klobouk dolu...
Ahoj Ewi, musim ti rici, ze kdyz jsem slysel poprve pisen v radiu, nevim, jak se presne jmenuje-ale v textu je "noci bile jak z aksamitu..."-tak jsem byl velice prekvapen, protoze jsem podle hlasu vubec nepoznal, kdo to zpiva, a jednak se mi hrozne libil tvoje barva hlasu, presvedcivost, s jakou pokladas jednotliva slova, silny pocit prozitku za textem...a hudba skvele zahrana a napsana...no proste neco,co normalne v radiu neni slyset. Diky. Preji hodne uspechu a hlavne pokory, abys zustala stale stejna. Honza /bubenik z Prahy/ -
Ewa je nneejjlepší po celým světě!!FOREVR:-**
Ewuulka je nejlepšííí!!Prostě borka jak cííp!!Její cd sicej eště nemám ale prostě všechny písničky sem slyšela a je na nich prostě dokonaláá!!A strašně na ní obdivuju jak už nebere ty články co o ní píšou atd..Prostě je dokonalá!"!ostatní jen žárlí.. *15* -
-
Re: Ewa je nneejjlepší po celým světě!!FOREVR:-**
JJ plnej souhlas...éééwička je prostě MEGA GOOD!!!miluju tě ewčo!!!!!! *14* *14* *14* ...eště navíc má narozky skoro jako já *1* *14* *4* !!! -
Re: Ewa je nneejjlepší po celým světě!!FOREVR:-**
dekuji moc za potpporu!! mam vas rada *14*
-
-
Ewa Farna je na holky!
Ctete tohle... http://www.inblog.cz/je-ewa-farna-n a-holky/ *9* -
Ewo pro mě si asi 5let zpátky byla moc dobrou zpěvačkou ale teď jsem tě měla ráda do chvíle něž si přišla do superstar jo někdy to moc přeháníš ale někdy ani ne ale musíš se víc krotit sorry ale teď od tebe nevim co čekat já si myslim že kdybys nešla do superstar tak tvoje popularita zůstane na stejném místě ale když si šla do superstar tak tvoje popularita myslim klesla dolů(o dost)sorry ale pro mě už nejsi vzorem promě jsou vzory např. Celeste Buckingham atd. ale ty ne sorry... hodně si mě zklamala....
-
-
Fuj Celeste Buckingham
-
-
Myslim si že by Ewa Farna měla jít do polska a tam zpívat, tam se živit, a taky tam už zůstat . Nevim proč má potřebu pořád nám cpát že je polka a že jsou poláci prostě něco víc. Ale hlavně že svou kariéru vybudoval v čechách............. Češi čechům !!!!!