-
Pro Ewu můžete hlasovat na http://viscovim.blog.cz/1308/ceskoslovenska-hitparada-2
-
Pro a proti
Ewa Farna není nic extra.Neříkám sice že neumí zpívat, ale myslím že měla prostě jen štěstí.Dobrý hlas má, ale to má hodně lidí, podívejte se třeba na superstar taky se jich tam pár našlo.
Jak říkám je to jenom lucky girl! -
januška
Me se od Ewy libi vetsina pisnicek, ikdyz L.A.S.K.A. ma divnej text, a v Ponorce se mi nelibi jak zpiva: delej, honem! ...bo tak neco. Nejhezci je Bozi mlejny melou. Taky si myslim ze je Ewa vyjimecne krasna... Ae nic vic, ze bych byla jeji extra fanynka a vyvesowala si vsude jeji plakaty, to zas neee! Co se tyce wobleceni, tak nekdy se woblika fak krasne, ae jindy zas hruuza, co bych na sebe nevzala! Ae sou trapny ty jeji pleteny kulichy. Jako woblika se vetsinou krasne, ae moc jako dospela dama...vysoke potpatky, minisukne, prilehawy puncochy...to je jako husty na 15ti letou holku. Mohla s timdle stylem woblikani par let pockat, sluselo by ji to este wic nez ted...a ze ted uz je to kus! Cetla sem na netu, ze je tlusta..ae me to tak nepride, ae je fajn, ze svou wahu moc neresi, jak sama rekla. To je muj nazor... -
-
Re: januška
Všechny její písničky jsou votřes! -
Re: januška
Vubec bych nerekla ze ma L.A.S.K.A divnej text,prave ze naopak.Ten text je naprosto uzasnej,hodne ze zivota bych rekla.
-
-
no joo no ty naše české hvězdy :DDDDD* jsou o ničem :DDD* si musíte zajet do Ameriky atd.. :D aby jste si mohly poslechnout opravdové zpěváky :D :D :D
-
bad
Ewo až prodáš víc CD než Michael Jackson (tj. zhruba 500M) tak se mi ozvi a možná tě začnu i poslouchat... -
-
Re: bad
Myslím že by si především mněl zalest k ostatním šrotům!! *5* Tam si pust toho tvého Jacksna a neotravuj okolní svět!!! *8*
-
-
Fotky Ewy
nemáte někdo pls fotky Ewy z 29.1.2010 z HAvlíčkova Brodu? POkud ano, tak mi je pošlete na i.love.green.day@seznam.cz, a já vám za to pošlu nahrávky:) Děkuji moc :) -
tak já ewo obdivuji jak ten mediální svět zvládáš tím myslím tvoje intimnosti a osobní věci jsou to tvoje věci ne aby se do všeho ti mediální trotlové rejpali do tebe ty máš spoustu fanoušků kteří tě v nejhorším případě podrží at si média říkaj co chtěj ale ty až budeš nasraná tak oni budou držet hubu mám tě rád jako zpěvačku už od mala když jsem slyšel tvoje jméno tak jsi mně napadla jsi nádherná když tě pozoruju v televizi mně spíš připadá že se pořád měníš a že tě stvořila příroda přeju ti at se ti daří a třeba se na koncertě uvidíme a popovídáme
-
..
o co tady zase de (jenom se ptam takze tentokrat zadny navazeni) -
hezké
Její písničky se mi docela líbí. *3* -
jde vám jenom o drby.