-
pane bože
Píšu jen svůj názor každej má jinej!!!! Ewa mi nesedla hned na začátku její kariéry a pak se mi simpatie k ní stále zhoršovala!! obzvlášt když jsem navštívila její koncert kde se opravdu chovala jako selpice!!! byl to děs!!!!! do mikrofonu tak silně a porááád funěla že jsem nemohla rozmumnět ani slovům které zpívala!!!! A také jsem si všimla lidí že se jen tak koukali a po 2-3 písničkách odcházeli!! Prostě si jen myslím že jsou talntivanější zpěvačky než je ona!!!!! a promintě mi za můj názor!!!! -
-
Re: pane bože
Kateřina Winterová a Blanka Šrůmová zpívají lépe,ale horší než 3.by Ewa být neměla
-
-
Katulinka
ahoj Ewičko,
prosím pošleš mi na adresu:
Ježená 42
Vyskytná nad Jihlavou 58841
díky moc.....
Katka
PP MTMR *3* -
Vše nej
Ewičko, všechno nejlepší k tvým 16. narozenínám... *14* -
ewi farna )§ jsi fatk good
ewi farna )§ jsi fakt good jaky to je
ta moje nejjjjjjjj pisen ticho boži mlini melou a mnel jsme vubec rad . a dalši pisně nejjjjjjjjjjjjjjjj ba!!!!!!!!!!!!!§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§*14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *14* -
-
Re: ewi farna )§ jsi fatk good
zajímalo by mě co máš z češtiny protože to je fakt hnus ....aspoň když už píšeš takový kraviny tak piš správně i/y a taky bys nemusela tolik spamovat... *16* -
-
Re: Re: ewi farna )§ jsi fatk good
když to nehapeš tak zbohem .............ayeret *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
11111111 ja jsem chodila
-
-
-
Slečno takhle reaguji pořad a Vámi nezaujatí lidé. Ubohost.
Několikrát jsme sledovali v minulosti pořad "Superstar". Nyní jsem v rámci reklamy si dovolil přepnout s kanálu Primy na Superstár a okamžitě jsme přepínali opět na primu. Problém není v soutěžících, ale ve výběru porotkyně, která na pozici nedospěla. Je to velká škoda, že jste tam dali tuto "zpěvačku", která co výrok to ubohost sama. Velká škoda, takový to mívalo "grády" např. s paní Osvaldovou, nebo i jiným obsazením. Bohužel mi má inteligence neumožňuje sledovat tuhle díku, jak se ponižuje a klečí a nevím co ještě vyvádí. je nám ji líto, je to zavádějící ji tam do přímého přenosu nasazovat. Odeberte ji na finále. Potom se rádi podíváme a přepošleme kvalitním zpěvákům i hlasy, do té doby je to stupidní nesmysl s porotkyní , která má IQ houpacích koníků. Velmi hloupá žena s nechutně trapným sexuálním harašením spojeno s představením v přímých přenosech. To není lidské co předvádí. -
ewa
ewa farna je uzasna proste to je nejnej zpevacka na sevete *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1* -
mluvite ne pravnu eva neu mi hezky zpivat
-
nikol p
JO VŠICHNI MÁTE PRAVDU JENŽE JE PROSTĚ JINÁ UŽ SEMVÁMTO NAPSALA *3*OK *4* -
mtr
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* seš suprováá http://www.youtube.com/watch?v=QI-7Yxrfo1A -
Miluji ji.
Ewa Farna je můj nejoblíbenější Český interpret taky mám rád Lady Gagu a podle mě je Ewa Farna Česká Lady Gaga.