Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ewa je nejlepší,nejsuprovější... *4* *4* *3* *3* *1* *1*
  • ewicko do toho

Tááákže! vy co jí sem píšete jak je namyšlená atd. tak ste divny protože jí ani neznáte! skoro všichni co jí tu nadáváte ste v životě dosáhly pěkný houby a ste zakomplexovaný paka! jo a ted mi budete psát že se decko atd., ano máte pravdu je mi sice teprv jedenáct ale nechápu co je na tom lepšího když jste se prostě narodili dřív? vymyslete si jiný argumenty! já taky nemám argument žejí závidíte i když v podstatě asi nekteří jo! anebo mi sem budete psát že má každej svuj nazor, já to vím ale proč nadávat jen ukazujete jak ste ubohý a jak znáte jen ty vase "hustý" slova! když jí neáte rádi tak sem nechodte a nebo sem chodte ale nenadavejte! já nejsem taková "slušnacka" ale nemám za potrebu si dokazovat ze sem nejlepsí! a navíc nejste hudební znalci zato Lucka Bíla ta uz zpiva dost dlouho na to aby se v tom vyznala!me nemuze urazit nekdo kdo nema zadnou uroven a proste ma blby keci
  • Všechno nejlepší *3*
  • charalk

Ukradený song

Hanah Montana ukradla Evě písničku, všichni ji znali od Evi :) naštěstí. *1* *1*
    • ela2222

Re: Ukradený song

Ale no jooooo *1*
    • kikalka.1

Re: Ukradený song

Jakou písničku ? *16*
      • Re: Re: Ukradený song

To by me vazne zajimalo jakou .. uz jsemo tom slysela .. ale vazne nwm co tim myslite *3* *3* *3*
        • Re: Re: Re: Ukradený song

ta písnička se jmenuje Kiss it goodbay, a od ewy to je Kdo víc dá.....je to fakt úplně stejný :)
  • saxikova

Ewa Farna

Zpívá dobře...mam jí ráda a kdyby dobře nezúívalal tka by asi nemohla jet na turné s Lucií Bílou ne?
  • nika1979

nika 1979

ja do ustavu napatřim-- čist psat umin do školi jsem chodila dadada osobitná ............. potom střední prš prakticka rodina škola . 10* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* **5* *8* *16*
    • Re: nika 1979

Na základní chodila na Slovensku *7*
      • nika1979

Re: Re: nika 1979

osobitna .na zakladka ................ prosim vr
        všichni mně milovali ...... učitele spolužaci . tety z družiny *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: nika 1979

vlastně osobitná znamená zvláštní,jsem to poplet
          • nika1979

Re: Re: Re: Re: nika 1979

osobitna protělesně postiženou mladež a děti.............. vite to neni poplet *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
            šmankote *14* *5* *5* *5* *4* *8* *8*
  • haha

twl co to ma za brejle?!!pekne nevkusne *13* *15* *10* *9*
  • AHOJ těším se 15.7. 2017 na letofest v Pardubicích,kde také Ewička vystoupí. Doufám že by mohla dát také něco dohromady s Čechomorem který vystupuje hned po ní. Jednou jsem je slyšel hrát spolu a byla to bomba!!!!! Snad uvidíme.
  • nespesna

Ewa

já sem Ewu v brejliích neviděla.
  • Ahoj Ewčo, ty vlasy obarvené ne červeno ti moooooooc sluší moooooc se mi to líbí *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit