-
Ewa je nejlepší,nejsuprovější... *4* *4* *3* *3* *1* *1*
-
ewicko do toho
Tááákže! vy co jí sem píšete jak je namyšlená atd. tak ste divny protože jí ani neznáte! skoro všichni co jí tu nadáváte ste v životě dosáhly pěkný houby a ste zakomplexovaný paka! jo a ted mi budete psát že se decko atd., ano máte pravdu je mi sice teprv jedenáct ale nechápu co je na tom lepšího když jste se prostě narodili dřív? vymyslete si jiný argumenty! já taky nemám argument žejí závidíte i když v podstatě asi nekteří jo! anebo mi sem budete psát že má každej svuj nazor, já to vím ale proč nadávat jen ukazujete jak ste ubohý a jak znáte jen ty vase "hustý" slova! když jí neáte rádi tak sem nechodte a nebo sem chodte ale nenadavejte! já nejsem taková "slušnacka" ale nemám za potrebu si dokazovat ze sem nejlepsí! a navíc nejste hudební znalci zato Lucka Bíla ta uz zpiva dost dlouho na to aby se v tom vyznala!me nemuze urazit nekdo kdo nema zadnou uroven a proste ma blby keci -
Všechno nejlepší *3*
-
Ukradený song
Hanah Montana ukradla Evě písničku, všichni ji znali od Evi :) naštěstí. *1* *1* -
-
Re: Ukradený song
Ale no jooooo *1* -
Re: Ukradený song
Jakou písničku ? *16* -
-
Re: Re: Ukradený song
To by me vazne zajimalo jakou .. uz jsemo tom slysela .. ale vazne nwm co tim myslite *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Ukradený song
ta písnička se jmenuje Kiss it goodbay, a od ewy to je Kdo víc dá.....je to fakt úplně stejný :)
-
-
-
-
Ewa Farna
Zpívá dobře...mam jí ráda a kdyby dobře nezúívalal tka by asi nemohla jet na turné s Lucií Bílou ne? -
nika 1979
ja do ustavu napatřim-- čist psat umin do školi jsem chodila dadada osobitná ............. potom střední prš prakticka rodina škola . 10* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* **5* *8* *16* -
-
Re: nika 1979
Na základní chodila na Slovensku *7* -
-
Re: Re: nika 1979
osobitna .na zakladka ................ prosim vr
všichni mně milovali ...... učitele spolužaci . tety z družiny *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: nika 1979
vlastně osobitná znamená zvláštní,jsem to poplet -
-
Re: Re: Re: Re: nika 1979
osobitna protělesně postiženou mladež a děti.............. vite to neni poplet *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
šmankote *14* *5* *5* *5* *4* *8* *8*
-
-
-
-
-
haha
twl co to ma za brejle?!!pekne nevkusne *13* *15* *10* *9* -
AHOJ těším se 15.7. 2017 na letofest v Pardubicích,kde také Ewička vystoupí. Doufám že by mohla dát také něco dohromady s Čechomorem který vystupuje hned po ní. Jednou jsem je slyšel hrát spolu a byla to bomba!!!!! Snad uvidíme.
-
Ewa
já sem Ewu v brejliích neviděla. -
Ahoj Ewčo, ty vlasy obarvené ne červeno ti moooooooc sluší moooooc se mi to líbí *3* *3*