Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • almen
    náhodou repolero je dobrá písen evi
  • Ewičko jsem starší než černé uhlí, ale co gram ženské krásy, to tuna nádhery. Maruška žijící semnou je věrná kopie a nedopustím, aby mi krásy Mikellangela zmizela z mého života. Gratuluji k protržení těch podivných věšáku na oblečení:-) K nám do Podorlických hor jste vždycky zvaná:-)
  • POZDRAV PRO EWU

EWO NA TO KOLIK TI JE ZPÍVÁŠ MOC DOBŘE
    VÍM ŽE S TEBE BUDE DOBRÁ ZPĚVAČKA
    A MOC SE TI POVEDLA PÍSEŇ, ZAPADLEJ KRÁM.
    JSI FAKT DOBRÁ JÁ TI TEDA FANDIM
    • Re: POZDRAV PRO EWU

JÁ MYSLÍM ŽE TO EWA DOTÁHNE DALEKO NEJLEPŠÍ SPĚVAČKA ŽE LIDI *15*
      • Re: Re: POZDRAV PRO EWU

HAHAHA...ste asi strašně chytrý co???VY dvě máte chyby snad v každý větě...ne??? Nejdřív se naučte pořádně psát a pak lezte na fórum!!! *7* *16* *10*
  • RozalieR
    Já Ewu Farnou zbožňuju a je to moje úplně nej zpěvačka na světě a vzkaz pro tebe love007 ewa farna zpívá ROCK a pop
  • nika1979

EWA FARNA moje

ewa farna moje nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj .vam odkazuji že když ti pišu .ewe farnu k.svatku ktery je na štědry den ........ adama
    tak vimažete,,,,,,,,,,,,,....odkaz nechte to tu!!!!!!!!!!!!!!!!!! .dik *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • ellain

Re: EWA FARNA moje

Víš ale svátek měla Eva a ne Ewa!!! se příště koukni do toho kalendáře pořáádně!!!"!! *9*
      • nika1979

Re: Re: EWA FARNA moje

sorry......
      • Re: Re: EWA FARNA moje

a Ewa je to samé jako Eva,pouze v polském pravopise
        • Re: Re: Re: EWA FARNA moje

to máš jak Naděžda a Hope-taky to znamená totéž a Rusové a Angličané tomu říkají jinak
  • Nove video

Cao, nasla jsem paradni video k Osklivce Katce, Ewa vali... http://www.n-joy.cz/video/ewa-farna -jaky-to-%20je/5dfd3n5mu4we7yg9/ *14*
  • ahoj lidi já bych jen chtěla vědět proč říkáte že kopíruje avril lavigne když tak vůbec nevypadá to zpívá nějakou avrilinu písničku?nezlobte se jen bych to chtěla vědět díky
  • Jeji zpev je bomba moc se mi libi
  • nejj zpěvačka

EWA FARNA MUCQQQQQQQQQQQQQQQ A MILEY CYRUS MUUUUUUUUUCCCCCCCCCCCQ A VANESSA BLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ *14* *14* *5* *5* *1* *1*
    • Re: nejj zpěvačka

Spíš Miley Cyrus muck Vanesska Muck
      Fanice bléé
      • Re: Re: nejj zpěvačka

jj mas pravdu hannahgirl *4*
    • anisek22

Re: nejj zpěvačka

nessinka je superr *15* *15*
  • Ewa

No ja ji ze zacatku odsuzovala,ale zjistila sem ze ta holka zpiva dobre,a na svuj vek se chova velmi vysvepele,jeji hudba je strasna ale ona za to nemuze,v nasi republice bohuzel chybi dobri producenti a textari,coz je skoda jinak si myslim ze by mohla tuhle ubohou ceskou scenu zlepsit,ja doufam ze se vypracuje jednou v respektovanejsi zpevacku,myslim ze na to ma,nejsem a nikdy nebudu jeji fanousek,ale nemuzu proste rict ze je to pica jak tu nekteri pisete,aspon se neproduciruje polonaha jako vetsina modernich pop zpevacek,a hodne se snazi,to se ji uprit neda,kdyby jste se aspon vyjadrovali normalne a nepsaly neustale ze je to pica ,krava a tak,to sou hodne chabi slova,proc teda nezduvodnite proc ji tak nesnasite,misto nadavek,ja ji nemusim ale chapu jeji fans,aspon maji trochu vkus a neobdivujou ty polonahy popovy devky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit