-
díky
ahojíky všem dííky za přání a mam vás ráda nej koncert byl cca v kralovicích a tygřík od jedné slečny(H:P:) byl nej ze všech pliřáků *14* -
-
Re:koncert
ahoj ewo jsi to opravdu ty??tvuj koncert v brne byl suprovej kdy budes mit zase koncert v brne-??? *3* -
Re: díky
ahoj chci zpívat ale nevím jestli mám talent tak jestli si opravdu eva odpověz pls
-
-
Ewu nemusím a nejde o kila navíc ale o to, že se mi prostě nelíbí její styl hudby - mám ráda Rock, ale tohle se mi prostě nelíbí :-( *11*
-
Polka a jak se tady proslavila, to j talent, oblibu má samozřejmě velkou!
-
-
Re: ICQ
fakt mas jeji icq
*9* *9* *9* nebo kecas -
Re: ICQ
hej posles mi to icq na email??smizuzi@seznam.cz byla bych ti moc vdecna predem diky:) *3* -
-
Re: Re: ICQ
Já bych ti ho ráda dala, ale zkus si na něj přijít sama. Na ICQ dej přidat kontakt a napiš tam její jméno a takhle to můžeš udělat s každým, ju? *3*
-
-
-
ewinko farna moje
ewinko farna moje
ti nejjsi děcko ti jsi mlada krasna slečna ewka farna .............nejjjjj
ti co ti řikaj že jsi děcko tak oni jsou děcka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Vše nej *3*
-
jo jsi dobra ale selena goes je lepšy herečka ale je to z me hlavi jo abi sis nemislela že to je ze zlim *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
Stránka plná puberťáků. Ale nebojte, vyrostete z toho.
-
*14* jsi nej zpěvačka Evi *14*
-
Anonímek
Ewa je super..i když si to mnozí zvás nemysli je to tak...!A i když je slavná, tak je to přece jenom pořát člověk...kterej žije na téhle planetě.. stejně jako my všichny!A smiřte se stím jak chcete...!