Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1659 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdy bude mít české cd k winna 49s
  • nevíte,

jak se přihlásit na tu polskou variantu osobností?Jsem se tam hlásil pod jménem,co jsem tady i stejným heslem a nechtěli mi to uznat a když jsem se zkusil registrovat pod jiným jménem,tak mi to taky neuznali.Na tom-moj idol.pl *9* *9*
    • Re: nevíte,

asi vedí ze si to ty a ze tam des farnou pomlouvaat :-D *1* *1* *3*
  • Ahoj ewo moc te obdivuju.Jsi fajn holka moc se mi libi pisnicka la la laj a monster high *3* *3* *3*
  • ewa

ewa je boží a nevim co protiní máte je moc heská holka proč sem lezouty kteří jí nemaj radi tvuj fanda kuba z prahy *5*
  • nika1979

nika 1979 sluničko já

česky umim dost dobře psat taky . mozek mam normalni iq tež.................. tady jsem se narodila ....................
    dadada tak čau *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • mattie

VOTE

http://ema.mtv.cz/hlasovani
    hlasuj te každý deň za ewu v dôležitej nominácii na ema mtv awards, ak vyhrá dostane sa do Madridu na odovzdávanie popri iných svetovo známych hviezdach, preto prosím hlasujte každý deň-možno poslať až 100 hlasov nie viac! *14*
  • jsi nejlepši na celim světa a muže tě někdo uražet tak si toho vubec nevšimej hlavně ten kdo tě ma rad tak at tě ma rad protože je a bude dobrej človiček miluju tvije pisničky sou všechny přehnany !!!! ♥♥♥♥♥♥ a vždycky budou chtěla bych se stebou moc seznamit mam tě moc moc rada nikdy nezapomenu ♥♥♥♥♥♥ miluju tě Ewičko Farničko ♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Beauty

Jo, je moc moc krásná!
    She is very, very beautiful.

Krása je krása,
    ona je moje spása.
    každou noc vidím je tvář,
    krásnou jako polární zář! *14* *14* *14*
  • nika1979

nika 1979 sluničko já

už jsem jsi natebe postěžoval tady jedne holce lili 1982 ................
    tami --------------- však počkej dadada. zbohem
    • nika1979

Re: nika 1979 sluničko já

postěžovala ..... ja sem žena
      jsi děvče dadada nebo kluk *9* *9* *9* *14* *14* *14* *14* *14* *7* *10* *10* *10* *10* *10* *5* *5* *5*
  • fifinka7

???

ahoi, chtěla bych se jen zeptat jestli někdo nevíte, jestli si Ewa nechala vlasy prodloužit nebo jestli jí tak rychle narostli sami....Ewa mi nevadí, fanoušek nejsem ale jenom mě to zajímá *4*
    • Ahoj Ano mám vlasy prodloužené.. :-) S pozdravem Ewa Farna.. :-)
    • mattie

Re: ???

sú to jej prirodzené vlasy :=)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit