-
kdy bude mít české cd k winna 49s
-
nevíte,
jak se přihlásit na tu polskou variantu osobností?Jsem se tam hlásil pod jménem,co jsem tady i stejným heslem a nechtěli mi to uznat a když jsem se zkusil registrovat pod jiným jménem,tak mi to taky neuznali.Na tom-moj idol.pl *9* *9* -
-
Re: nevíte,
asi vedí ze si to ty a ze tam des farnou pomlouvaat :-D *1* *1* *3*
-
-
Ahoj ewo moc te obdivuju.Jsi fajn holka moc se mi libi pisnicka la la laj a monster high *3* *3* *3*
-
ewa
ewa je boží a nevim co protiní máte je moc heská holka proč sem lezouty kteří jí nemaj radi tvuj fanda kuba z prahy *5* -
nika 1979 sluničko já
česky umim dost dobře psat taky . mozek mam normalni iq tež.................. tady jsem se narodila ....................
dadada tak čau *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
VOTE
http://ema.mtv.cz/hlasovani
hlasuj te každý deň za ewu v dôležitej nominácii na ema mtv awards, ak vyhrá dostane sa do Madridu na odovzdávanie popri iných svetovo známych hviezdach, preto prosím hlasujte každý deň-možno poslať až 100 hlasov nie viac! *14* -
jsi nejlepši na celim světa a muže tě někdo uražet tak si toho vubec nevšimej hlavně ten kdo tě ma rad tak at tě ma rad protože je a bude dobrej človiček miluju tvije pisničky sou všechny přehnany !!!! ♥♥♥♥♥♥ a vždycky budou chtěla bych se stebou moc seznamit mam tě moc moc rada nikdy nezapomenu ♥♥♥♥♥♥ miluju tě Ewičko Farničko ♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Beauty
Jo, je moc moc krásná!
She is very, very beautiful.
Krása je krása,
ona je moje spása.
každou noc vidím je tvář,
krásnou jako polární zář! *14* *14* *14* -
nika 1979 sluničko já
už jsem jsi natebe postěžoval tady jedne holce lili 1982 ................
tami --------------- však počkej dadada. zbohem -
-
Re: nika 1979 sluničko já
postěžovala ..... ja sem žena
jsi děvče dadada nebo kluk *9* *9* *9* *14* *14* *14* *14* *14* *7* *10* *10* *10* *10* *10* *5* *5* *5*
-
-
???
ahoi, chtěla bych se jen zeptat jestli někdo nevíte, jestli si Ewa nechala vlasy prodloužit nebo jestli jí tak rychle narostli sami....Ewa mi nevadí, fanoušek nejsem ale jenom mě to zajímá *4* -
-
Ahoj Ano mám vlasy prodloužené.. :-) S pozdravem Ewa Farna.. :-)
-
Re: ???
sú to jej prirodzené vlasy :=)
-