-
KONCERT
s kámoškama jsem byla na jejim koncertě tady v berouně na plzeňce a bylo to úpe peckový....:)njn ewa ta je skvělá -
EWA
Ahoj Ewi chtěla jsem se zeptat jestli by jsi mi neposlala tvoji adresu chtěla bych si s tebou moc a moc dopisovat. Jestli chceš a kdyby jsi chtěla tak prosím napiš na přidaný email. Je mi 11 let. A bydlím v Praze 5. Jsi moc bezva a nadherně zpíváš a jestli na tebe někdo má hloupé kecy tak si toho nevšímej a napiš mi! Já tě povzbudím! *3* A nebo líp napiš přátelům a rodičum. To ti radí stromeček *4* -
Farna
V poslední době neumí zpívat naživo... chování a vystupování je ještě horší, měla by se nad sebou zamyslet!!! -
-
Milá zlatá.. Zpívám naživo! Chovám je hold jako puberťačka.. le takovej je život! :-) Ewa Farna
-
Re: Farna
to ty by si sa mala nad sebou zamyslieť spieva stále lepšie a lepšie -
-
Re: Re: Farna
Bych řekla hůř a hůř... viz. koncert na české televizi pro linku bezpečí... nešlo jí absolutně rozumnět a ten zpěv... bez komentáře, v některých fází až falešný! -
-
Si normální? poslechni si sebe!! *16* *3* *3*
-
Re: Re: Re: Farna
to teda nemá ewa fará zpívá úžasně přece ji nebudeš urážet v dyskuzi o ní ne ? zamysli se nad sebou jo? *8* -
hej ty si snad hluchá nebo co ewa farná spívá úžasně takový řeči *16* ty jsi vážně hnusná *10* -
čoo? veď to bolo krásne zaspievané, a spievala tak tichšie preto lebo bola chorá, neviem či ste boli hluchý alebo čo, a dala do toho niečo nové, preboha veď by to bolo nudné keby spieva pesničky stále tak isto -
-
Re: Re: Re: Re: Farna
ahoj evičko jakto ze mi vůbec nepises pres facebook
-
-
-
-
-
Email
Ahojte nemá někdo email od Ewy Farne ??? *14* jsem totiž její fanoušek *14* *14* -
1
já sem nebudu lézt protože sem lezou samí závistivci já na to nemám náladu -
ewa
je dobra zpevacka a lbi se mi jeji pisnicky ale ta slava ji stoupla do hlavy a ted se predvadi *9* -
-
Re: ewa
Nepředvádí.....kopíruje Jonas Brothers a Demi Lovato....vemte si ten klip "Boží mlejny melou" a srovnejte "When you look me in the eys" nebo"Tonight"....Jonasové ty klipy natočili dřív a Demi kopíruje v oblečení.... -
-
Re: Re: ewa
jj pravda taky bych řekla -
Re: Re: ewa
ewa si ale nevyberá ako klip bude vyzerať a podľa mňa sú tie klipy úplne odlišné!! *7*
-
-
-
sgs
ona je pro maly -
-
Re: sgs
hele neříkoj o ni že je pro malý bestak ji vůbec neposloucháš kdybys slišela všechny její písně jistě bysi změnila názor *9* -
-
Nauč se psat
-
-
Re: sgs
spiš ty jsi malá podle toho jména ne? tak to bys ji mela zacit poslouchat *13* *8* *3* *7* *1*
-
-
1
Nikdo Ewu neznáte tak jí nehodnoťte
jestli je namyšlená já si myslím že ne a jestli jo tak jí převychovám nebojte se. -
Blahopřeju k 16ým narozkám
Hodně štěstí a lásky Ewý , jsi skvělá zpěvačka *1* *1* *1* *1* -
Lol
Proč se tady vůbec hádáme o tom jáká Ewa je..a není...? Měli byste se radši zajímat o svoje (zpěváky/ačky,herce/ečky,atd..)
Abysme se tu nehádali jak někaký debilové..stejně to nebu de mít konec!
Nechci nějak poučovat..ale nebylo by to lepší..? ´Pravda! každej má svůj názor.. a proto byste ho měli využít na svoje idoly.. a ne na pomlouvání...mno bude to lepší jak pro nás tak por vás.. a bude klid..!! co říkáte..? -
-
Re: Lol
tak to by mě zajímalo kdo bude pomlouvat svý idoly ty inteligente!!!!!!???
-