Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ewa

Ewa je to dobrá holka,hezká a umí nádherně zpívat jednou to někam dotáhne,nevim co proti ní ostatní máte. *16* *3*
  • wallace

ewička

ewička je prostě nejlepšííí *14*
  • nespesna

Ewa

no ještě že Ewa se drží nad lejdygaga.
    • hannahgirl

Re: Ewa

LAdy gaga se píše LAdy ne LejdY!
      • Re: Re: Ewa

ona ví,ona to jen ze srandy píše foneticky *4*
  • Ewa je práma holka

Myslim si,že to je hodná a hezká holka,která dělá co jí bavý!!!a dělá to dobře o tom svědčí její výsledky.Tak si pište ty vaše závystivý kecy někam jinam.Tady na to nikdo nebere žádná zřetel.
    • Re: Ewa je príma holka

Ewa je prýma holka
  • nespesna

posunuli

to je dobrí že jsmese posunuli.
    • Re: posunuli

ale na polské verzi klesla na 2.místo
  • mattie

ewaaa

Ewa vyhrala cenu v kategórií speváčka roka v slovenskej hudobnej televízií musiq1
  • Ahojky,chtela bych vedet jestli jsi hrala ve filmu Okresni prebor,posledni zapas Pepika Hnatka ,dohadujeme se s manzelem.Dekuji za odpoved a preji krasny den.Brigita *3*
  • ..

newm proc ale ten jeji marcus uz me trochu stve jak ji podvadi chudak Ewa
  • Přeji vše nejlepší, hodně zdraví štěstí, zdraví, pohody!!!!! Ať Vám jde zpívání stejně dobře jako do teď!!! Užij si zbytek Vašeho velkého dne.A taky gratuluji k plnoletosti!!! Užijte krásných dnů!!! Mějte se krásně!!!!!
  • plakát

mám 3 plakáty ewy!!na všech je ewa krásná tat jestli budete mít zájem tak mi napiště na e-mail!!!A mám vlastně ještě jmenovku s ewou takže kdo má zájem tak ať mi bez váhání napíše!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *5* *4* jo a já jsem přihlášena na alikovy jsem tam jako sarah-lucy !!můžette mi tam klidně napsat!!!!!!! *14* *14* *5* *1* *1* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit