-
Prozba
Máte strašně zajímavý.. názory..
to by mě zajímalo..co byste na jejím místě dělali vy..?Asi nic..když umítě jenom nadávat..a posuzovat človeka...!
Koho to zajíma ten váš názor...?
Chcete vyniknout mezi lidmi.?...Tak proto taky něco udělejte a nezávidtě, nepomlouvejte,nenadávejte..a co všechno ještě děláte..co ja vím..?...Kdo stojí o váš názor!Nikdo..! Co na tom změníte když bude umět jenom nadávat,posuzovat a pomlouvat .(danou osobu/osoby).? Měli byste se zamyslet co vlastně chcete…a když už se budete za mejšlet tak to udělejte pořádně! -
Ahojik Ewičko chtěla bych se zeptat jestly bi si mi nedala čislo na tvuj tel plis fakt bych si stebou rada pokecala mam tě moc moc moc moc rada fandim ti pořat a nikdy nepřestanu.... tvoje faninka♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Taky bych chtěla číslo a mluvit s ní, ale nevím jestli si to neřekla jako bys ji milovala jako tak, že by si s ní chodila. Já bych Ewu Farnu chtěla mít jako kámošku! *1* *1* *15* *15* *15* *1* *1* *1*
-
-
Ahoj
Ahoj Evo prosím ozvi se na e-mail kvetamastna@seznam.cz -
-
Re: Ahoj
pro tvoji informaci se to píše:
EWA
*1*
-
-
pryč
no když nemáš ráda Ewu tak di pryč!! -
zahlasujte
na www.jangczpjeng.blog.cz/0908/muzete -hlasovat ,Ewa Farna tam ještě nemá žádný hlas *3* -
-
Re: zahlasujte
no nic,nikdo pro ni nehlasoval,tak vypadla *9* -
-
Re: Re: zahlasujte
SUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR! :D *3*
-
-
-
Twilka
Twilkapage.blog.cz -
Ticho!
Když Ewa Farna začala s písní Měls mě vůbec rád. Tak to bylo děsný... nic proti, ale já jsem většinou proti všemu co letí(a tohle hrálo všude- to bylo fakt na palici). Ale to ticho se Ewě povedlo.! -
v 17 už má všechno za sebou...
...stará mladá !! *8* -
-
Re: v 17 už má všechno za sebou...
Než příště něco kecneš rozmysli se *13* -
-
Re: Re: v 17 už má všechno za sebou...
ne za svými názory si stojím !! *15* -
-
Re: Re: Re: v 17 už má všechno za sebou...
nechapu tvuj hloupej nazor,mas asi nejakou depku,ewa teprve zacina
-
-
-
-
Ewa Farná
tak chcete vědět jaká je Ewa doopravdy?
umí krásně zpívat *1*
je krásná(pro mího bráchu) *1*
lepší junior se nenejde *1*
a prostě nevím co bych o ní mohla napsat, protože ona je tak super že se to nedá ani popsat
Jen pro Ewu:
Ewo, jen tak dál. Jsi prostě dokonalá holka, která se všude nenajde. Tvůj talent je neocenitelný možná tak na jedničku kvadrilionkrát podtrženou. Ne, ne, ne.... Nekonečně podtrženou. Prostě jen tak dál. Tvoje věrná faninka. *14* *14* *14* *14* *3* *3* *4* *4* -
-
Re: Ewa Farná
co vsichni nadavaji ewe ze?ewa je nej a tim to konci!!ewik se neda nahradit!! *4* *4* *4* *4* -
Re: Ewa Farná
Máš pravdu Ewa je krásná ale di někan s tvým brachou vůbec jí nezná a ty ani nevíš že se píše Farna a né FarnÁ.
-
-
Díky :)
Ahoj, tak jsem se jednou za čas přišla podívat na Osobnosti a koukám, že to tady dost žije.Takže chci poděkovat Vám všem, kteří mi fandíte, protože Vaše podpora je pro mě v mé v kariéře hodně důležitá.
Mějte se pěkně, užijte si zbytek prázdnin a doufám, že se uvidíme na nějakém koncertě! *3* -
-
Re: Díky :)
moc te miluji doufam ze time taky cus Jirka *3* -
ahoj! *3*
chtěla bych se zeptak koho z JONAS BROTHERS máš nejradši.a jestli by si o nich něco písla moc díky.
tvoje faninka *14* -
a to ma bejt jako eva farna jo?hm dobry no tomu tak verim *15* *13* -
-
Re: Re: Díky :)
Samozřejmě že to NENÍ Ewa Farna a to z prostého důvodu - Ewa ví ak se jmenuje a nepodepsala by se Farná..ale Farna..takže to ti Ewi nevyšlo..
-
-