-
všecičko nej
Všechno nej nej nej k tvým 16 narozeninám .. hodně štěstí lásky a úspěchů ... *1* *15* *1* -
Evičko nejenom, že umíte moc krásně zpívat, ale umíte si velmi hezky vyjadřovat. Co jste vstoupila jako porotce do superstar, jste určitě získala mnohem větší sympatie. A nikdy jsem lepší porotkyni v superstar neviděla. I když Martička byla taky fajn. Jen ti moderátoři nemají šťávu...Leoš s Tinou u těch jsme se všichni i strašně moc pobavili, jsou bezkonkurenční. Nenechte se odradit závistivci. Protože co jste ve svém věku dokázala je obdivuhodné, to nic jiného než závist nemůže být.
Hana 35 let. -
-
Já jí nezávidím, obzvláště to, že si nesekala dosti antifanoušků svým ubohým a dosti urážejícím chováním.
Určitě milá Hanko vám nemůže být 35 let, protože rozumný dospělý člověk, by tohle chování neschvaloval.
Hodně lidí mělo Ewu, před nástupem do poroty v Superstar rádi a ted? By po ní házeli kamení...To má být jako závist?
-
-
ja ji mam rada ale je tlusta
-
-
náhodo zhubla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16*
-
-
BY la by krásná kdyby nestloustla
-
ewicka je supr
ewicka je upa mega bozi driv ji nikdo nemel rad mno ae ja si ji jednou pustela ve skole vsichni me meli za trapku a pak se jim zacla libit tzak ji ted vsichni pousti.ewicka je ploste nej nej nej -
newim
Ahoj, mno newim, me se ewa farna moc nelibi...nemam rada to, jak je furt prifrcla..ja radsi treba lucku Vondrackovou...ale na druhou stranu ji obdivuju, jak pekne si to dava...vypada vzdycky upa v pohode, kdyz ji nekde vidim:)) *1* drzim ji palce, at to nekam dotahne idkyz nejsu jeji fanda:) -
Prosvicka
Ahoj Ewa,volam sa Janka,a som zo SR,spolu zo sestriu ta strasne zboznujem ale na ziadny koncert sa asi endostaneme,Prosimta nezaslala by si nam fotku s podpisom aspon?:)ak by sa dalo:)strasne by sme sa potesili:) nasa adresa:)stara tura,jiraskova 165/2,916 01 slovensko,...dakujeme.a prajeme este veeelaaa uspechov,ktore uz teraz narastaju:)maj sa peknee:) -
-
Ahoj Janko je mi líto... Ale to nejde... Moc zařizování já mám příliš málo času.. Tak ti dám alespoň facebook... http://www.facebook.com/profile.php?id=100002969681880 Pa Ewa farna *4*
-
Re: Prosvicka
Noo,myslím,že ti Ewča nepošle autogram,ale nedávno měla autogramkádu tu v Čr na Svoboďáku v Brně,v obchodě Tell Weijl tak bych ti mohla podppis okopírovat a poslat poštou,bereš?Káč :):);) *3*
-
-
Mám její autogram
Její ewa je fakt super.Je všude kolem mě- v mém pokoji-na zdi její plakáty, hraje mi tam její hudba a na nástěnce visí její autogram.Do školy nosím tričko a kšiltovku s jejím logem.Sešity mám polepené samolepkami s jejím logem a po oblečení mám placky s jejím logem a píšu samozdřejmě tužkou s jejím logem.Kdo chce taky napište mi na mail -
-
Re: Mám její autogram
Děkuju sem ráda že mě máš ráda -
-
Re: Re: Mám její autogram
Nemáš za co děkovat.Já vim že nejseš Ewa.Jenom si na ní hraješ!
-
-
-
ewa farna
já nevím ale mě se zdá že ewa byla jiná měla jsem jí ráda to ještě zpvala český písničky ale ted pívá i polský jakotřeba sam sam a toje děs !!!!!!! ted už jí nemám vůbec ráda *13* *13* -
-
Re: ewa farna
to ju nemas rada len preto ze sa nehnabi ze je polka a spieva po polsky? to je trapne...tak ako aj vsetci ty ktory ju zato odsudzujete...ako by bolo vam kebyze ludia odsudzuju vas zato ze ste česi? *10*
-
-
no co
ewa farná je seprrrrrrrrrrrrr mam ji rada
řikat jsi budu co chci ja a ne ti buh jsi řkat budu............... toje mi slovo tak mně nech a neřikej slepice *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *9* *8* *8* *8* *8* *8* *8*