-
ewa
Ve středu 11.února se v Divadle Hybernia rozdávaly ceny za nejprodávanější hudební nosiče Deska roku 2008. Ewa byla nominovaná hned ve dvou kategoriích - Nejprodávanější album - Zpěvačka a hudební DVD. Ewa získala Desku v kategorii Nejprodávanější hudební DVD, jejího Blíž ke hvězdám si v loňském roce koupilo 15 690 fanoušků! *3* *3* -
jsi nej
ahoj ewi,JSEM RIDIC KAMIONU STRASNE RAD POSLOUCHAM TVOJI HUDBU JE KRASNA A UPRIMA,MAM VSECKY CD I DVD,TESIM SE NA DALSI ELPICKO;JSI JEDNICKA TVUJ OBROVSKY FANOUSEK SKIPY,PISU OD KAMARADKY NEMAM INTERNET;PA A MAM TE MOC RAD -
Všechno nejlepší k narozeninám
-
vše nejlepší..
Všechno nejlepší k narozeninám Evčo..hodně štěstí,zdraví,lásky,kluků a dobrý známky... a ať se ti daří jako hvězdě.... papa :-* -
NEDELEJTE FRAJERY
nazdar! ja tady ty lidi nechapu! co je na tom ze posloucham(e) ewu????????? no tak se nam libi! vy nam to nemuzete zakazat tak se s tim do prcic smirte!! ty vase ubohy nadavky uz me vazne nemuzou urazit (pokud jsou sproste)!!! proste kdyz je nekdo pako tak s tim nikdo nic nenadela! no jo demence musi bejt *4* !!!!! a taky nechapu proc rikate ze ewu poslouchaj jen maly! je mi sice jedenact ale i starsim s muze libit! a navic jste trapny jak se tady vychloubate ze sem maly detsko! co je naom ze sem se narodila pozdejc, vam prece taky bylo 11 let! U.B.O.Ž.Á.C.I. *5* -
-
Re: NEDELEJTE FRAJERY
hale dejsi pohov mi nejsme ubožaci daris . ojo řeknu to tati jedne kamaradce lili 1982.................... tak jsi mně žadej ewička .............farna je super to nejsou ubohe navky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5* *5* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: NEDELEJTE FRAJERY
ty jsi nějaká zmatená,však Darís píše proti těm,co jí nadávají -
Re: Re: NEDELEJTE FRAJERY
ty sis asi muj komentar cely neprecetl protoze ona se mi libi! jak zpiva samozrejme! mam to tam napsany
-
-
-
ewa
ewa farna je úžasná je prostě supr
jo jo jo
*3* *1* -
-
Re: ewa
mas pravdu *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
Narozky
Vše nejlepší k narozkám. *5* -
-
Re: Narozky
sice ji neposlouchám .. ale nemáměla bych důvod jí nadávat .. co ti provedla ;D -
-
Re: Re: Narozky
překlik ;D
-
-
-
😍´´´´´10´měsic pujdu na jeji koncert´ve zlině , kongresovem centum😍
-
Mels mně vůbec rád .
-
ewa
Ewa nejni špatna ale mam radsi avril.nechci vas tim nak stvat ale mate nekdo tapety Avril? *4*