-
ma ewa mail?
ewo mas mail? jestli jo das mi ho ? napred diky! chci ti neco rict::::tajne:::: *3* -
TI ZAS NEZNAŠ
TI ZAS NEZNAŠ SKUPINU WWW.SCREAMERS.CZ
MISLIM TRAVESTI . LUKAŠ VYVLEČKA JE STOKRAT LEPŠI .NEŽ TI VR. MAM HO PROFILU JE NEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ SUPR HOCHU ......SLUNIČKO *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: TI ZAS NEZNAŠ
A které zpěvačky napodobují *7* Madonu,Britney,Avril,Helenu Vondráčkovou *7* -
-
Re: Re: TI ZAS NEZNAŠ
VŠECHNY ..................OSOBNOSTI.CZ LUCII BILOU MADONU SHAKIRU ROXXETY . A DALŠI............... TINU TANER .....MARCELU HOLANOVOU .. A SPOUSTA DALŠICH JEN JSE BĚŽ NANĚ KOUKNUT A UVIDIŠ ŽE MAM PRAVDU . *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Re: TI ZAS NEZNAŠ
mají často reklamu v Kroměříži,že budou vystupovat,ale ještě jsem na nich nebyl
-
-
Ahoj
Ahoj.. Moje nejky zpěvačka je Avril *14* , ale Ewču jsem si teď taky docela oblíbila. Dřív jsem ji moc nemusela, ale sháněla jsem se po nějaký ofině a tak mě zaujal Ewy účes. *4* (Včera jsem byla u kadeřnice a je to fakt cool.) Od tý doby jsem začala poslouchat i její písničky a musím říc, že jsou moc pěkný. Na Avril sice nemá, ale aspoň poslouchám ňáký český songy. Ewo si fajn, hodně štěstí a drž se!! -
ewa je super
podle mne je ewa super spevačka a moc krásna holka tak nevím proč tady o ní nekteri rikaji takový pi... blbosti -
-
Re: ewa je super
Máš pravdu jsem dokonce fa(j)nklubačka :-) Podívejte se prosím na web iewa.blog.cz myslím si že vás bude zajímat!
-
-
Ewi si nejlepší.
Ahoj Ewo.Jseš ta nejlepší spěvačka.Já ti moc fandim *1* *3* *4* *3* -
Super
nejhesci holcina co sem kdy videl mocik mocik moc..... rady bych ji poznal bliššš *14* *14* -
-
Re: Super
To máš smulu to ti na 99% nevyjde
-
-
Pro Ewu
Ewa je nejlepší holka na světe i zpevačka
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
pusali
happy bridhay ewa farna !!! *3* -
"Pět minut"
Teď si užije svých pět minut slávy, ale za půl roku si nikdo na ni nevzpomene. -
-
Re:
Co máte stím že ji je 13 vždy%t ji je už 14
-
-
Nej,nej zpěvačka
Ewa Farná je cool,je super zpěvačka *14*,mě se její písničky moc,mocinky líbí. *4* Je ůžasná,ewi:plosím nedala bys mi tvůj mailí? *1* byla bych moc ráda -
-
Re: Nej,nej zpěvačka
souhlasím s tebou,ale ještě asi nevíš že Farna se píše s krátkým a
-