Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo

a má hodně písní na dailymotion.com-tak se příznivci podívejte
  • ellain

polka

Aloe ewa farna je polka tutíž nechápu jak mohla vyhrát českého bronzového slavíka!!! Toto fakt nechápu já ji nemám ráda a vy co tu ppíííšete že ji zavidíme tak to těžko rozhodně bych nechtěla vypadat jako ona a už vůbec ne zpívat jako ona já mám svj hlas a je docela fajn!!!!!!!!!!! a vlastně nikdy nechci být zpěvačka!!! ale když už teda zpívá tak at zpívá něco co jí sedne něco jiného než rock plotože ten jí nesedne můj názor každej máte jínej ale vy co oni říííkáááte že je goood tak asi nehrajete na žádnej hudební nástroj tudížý nemůůůžete vyslišet že zpívá pěkně falešně to říkala i moje uča z hudebky!! víte tak ju tady hezky vychvalujte však vy brzy pochopíte!!! nazdar!!!
    • juicycek

Re: polka

a nebude to třeba tím že má český občanstí??
    • nika1979

je superrrrrr Lissy ja ewu zbožnuji proč jsi každy misli že ju uražime
      tohle neni moje parketa a ,,,,,,,, ja všechny osobnosti.cz .zbožnuju . ahojky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • nika1979

souhlasim někteři zbožnuji a ja ju taky až moc ale tady ... tady jedna holka dadada ju velice uraži ja potom nak netoužim potěch.............. uražkach Lissy,,, ,neboj jsem nastraně tvoji,,,,sluničko *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: polka

No vyvracet ti tvůj názor nebudu ale falešně nezpívá a to co říká tvoje úča to nás vůbec nezajímá a jinak hrajeme na nějaký hudební nástroj tedy já určitě

Mi je to ukradené,já poslouchám,co se mi líbí a nemusím být kvůli tomu učitel hudební výchovy ani nemusím být Nikola Paganini,abych poznal,jaká hudba se mi líbí a jaká ne.

Však Ilona Csáková je zase Maďarka,Lucie Bílá Rómka a taky kvůli tobě nebudou soutěžit o maďarského nebo indického slavíka *15*
  • valika

Pro méně chápajíci !!!!!!

Nechápu Ubožáky co tady chodí a píšou takové ubohosti,nemáte co na práci.Ewa Farná se vám nelíbí ,jednoduché NIKDO VÁS JSEM NEZVE.Je to mladá žabka a zvládá to velice DOBŘE a co jste dosavat zvládli Vy? Psát blbosti,Tak kdo je tu trapnéj ZASE VY!!!!! *1* *1* *1* *1* *13*
    • Re: Pro méně chápajíci !!!!!!

Sice řikaj ošklivý věci ale to neznamená že sem nemůžou chodit.
      Ale podle miho názoru je Ewa docela dobrá zpěcačka.Ale není úplně moje nejoblíbenější.
    • biley

Re: Pro méně chápajíci !!!!!!

Já si nemyslim že bys věděla co sem v životě už dokázala ani nevíš kdo sem tak co?
      A můžu být každý člověk na světě, mno můžu být klidně ta tvoje milovaná farna ale to naštěstí nejsem! Uf Tak kdo je tu ten ..............
  • Luky1987

Túto speváčku nemusím a nič moc

• Ewa je super

Ewa je super zpěvačka kam se hrabe Langerova *4*
    • ha

No jo závist je blbá vlastnost,že? *1*
  • Ewicka

Dekuji všem který mi fandí a veri mi....mam o duvod vic vytavrat alby a pod.Ty kteri mne nemneji radi tak to nevadi kazdy ma predse svuj nazor ja vam ho brat nebudu takze dekuji mozna priste..tedka pisu protoze mam cas asi tak 5 minut ale zase jse endostanu na net mesic dva tak jse mnejte drzte mi palce vidime se uz coskoro mnejte se ahooj *3* *3* posilam pusy
    • Re: Ewicka

Nemusíš se vydávat za Ewu nikdo ti to strejně asi nevěří!!!!!!!! nebo aspoń já ne!!!!
  • guminqa

Prosím o fotečku ... s podpisem

Ahojík Ewino ...
    Mohla by sem tě poprosit..., kdyby to šlo poslala by jsi mi fotečku s tvým podpisem.?? Když to pude .. budu moc ráda ... seš moje oblíbená zpěvačka ... Tvoje písničky se mi moc líbí ...
    Tady je dyštak moje adresa: Ilona Třísková, Školní 130, 340 37 Měčín
    Předem děkuju ... Ilča *14* *14*
    • Re: Prosím o fotečku ... s podpisem

tuto adresu už jsem někde na internetu viděl jinde
  • Pěkně nám Evička přibírá:-)!!!!! *12* *12* *12*
  • vzak pro Ewu

ewa je nejlepší zpěvačka mám odní album měls mně vubec rád a ticho.ewo prosím nemohla bys mi dát tovoje icq já bych to nikomu neřekla prosím.napiš mi na muj email martinkajanku@seznam.cz *4* *4* *4* *3* *3*
  • <3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit